Idol.

Kollar med spänning på Idol. Inte just nu eftersom det är paus men 22.30 sitter jag klistrad framför tvn igen! :) Åker inte Andreas ut blir jag sur. Amanda utklassade både Marie och Andreas idag, så grym när hon gjorde Halleluiah.. Fint !

Flytande alvedon med skogsbärssmak är förmodligen det sötaste och vidrigaste jag har använt som munvatten ;) Men vad gör man inte då när man har sår i munnen som man skulle kunna ta livet av sej för ?! Det gör ju så ont..

Nä, dags att bänka sej framför tvn igen!

S

Btw, min knöl på magen har flyttat på sej.. Måste nog ringa HC på månda eller tisda igen.

Uppd
Whii, Amanda och Marie i finalen :D

Hälsocentralen.

Ringde dit kl 8 imorse, dom ringde upp och jag berättade att jag hade ne knöl på magen, precis ovanför naveln. Är ju superorolig att det ska vara nåt allvarligt men dom sa bara att hade den inte gått över efter helgen så skulle jag återkomma. Okej då..
Passade även på att fråga vad man ska göra åt mina sår i munnen. Gör så grymt ont! Flytande alvedon blir det senare idag.

Jag och Johanna ska på stan och kolla på julklappar :) Hatar egentligen att köpa sånt där eftersom jag gärna hoppar julen, men vad gör man inte för sina vänner :P Helt seriöst, jag vet inte vad jag skulle göra utan Johanna & Emma, mina stjärnor :)

Jobb i helgen. Har öppet till kl 17 eftersom det snart är jul. Vill inte tänka på vilket kaos det kommer vara hela helgen.. =/ Det blir iaf en partyfri helg, kan vara skönt det också! :) Ska kolla på Idol imorn, men eftersom Daniel åkte ur förra veckan, hur tänker svenska folket?!, så vet jag inte riktigt vem som ska vinna.. Inte Andreas iaf! Han skulle ha åkt för länge sen.. Det står mellan Amanda och Marie. Tror mer på Marie än på Amanda, men vad tror svenska folket? Själv röstar jag inte så det är upp till er! :)

Nu frukost.

S

Bil.

Vill verkligen ha en bil.. Vet att det är fruktansvärt onödigt när jag bor i princip mitt inne i stan men det skulle vara så jävla skönt.. Helst en Peugeot 206 :) eller 207 funkar också !! :)

För prick 1 år sen klarade jag mitt teoriprov :) Och 1 år senare har jag också ett körkort, trodde jag inte riktigt på faktiskt :P Skicklig man är ;)

Så jävla mkt folk på jobbet idag. Ledig imorn men sen är det jobb fredag-fredag som gäller, kommer nog bli mkt i helgen också :/ Julbord på Faster Ellen den 15e. Trevligt :)

Får se om det blir Köpis idag då kanske..

S


Sjuk.

Fick magsjukan natten mellan söndag och måndag och bodde mer eller mindre inne på toaletten men kl 1 och 6.
Kräktes dock inget mer men ingen aptit och sen jävulsk huvudvärk och det blir ju knappast bättre av att min granne vägg i vägg spelar så JÄVLA högt på sin tv så man hör ju inte ens vad man tänker själv! Okej på dagtid men när man vaknar mitt i nätterna av det då är det nåt som inte står rätt till!! Vem ringer man?! Han som har hand om bostadsrättföreningen eller vem..?

Imorn är man iaf tillbaka på jobbet kl 8.00 :)

S

Oleary´s

Va Danny på Olles igår så jag och Johanna tog oss dit, 5 minuter från mej :)
Stog längst fram, knäppte några kort och gick hem igen. Va inte överdrivet kul men trevligt ändå! :)



Har tillbringat hela dagen med Torben och Gabriel igen :)
Åkt runt lite överallt men nu är jag hemma och väntar på Parlamentet. Sen är det godnatt !

Imorgon, jobb igen.

S


Nytt kylskåp :)

Rostfritt och fint :) Torben och jag var iväg och köpte ett nytt idag. Har umgåtts med Torben hela dan. Var och lämnade Gabriel på nåt scoutläger i Lundbo (?) imorse halv 10 och sen åkte vi till Köpis, vidare hem till mej och lämnade kylskåpet. Åkte hem till Torben och morsan och drack lite kaffe, vidare till Maxi och ÖB och nu är jag hemma och nyduschad :)

När vi var på ÖB så var det zigenare där som började bråka med en tjej i personalen för zigenaren gick förbi kassan med kundvagnen och la inte upp en massa tallrikar och grejer som låg i kundvagnen. Då stoppade en tjej honom och frågade om han skulle ha det eller inte. Efter mkt om och med gav han med sej (grymt elak människa, har stött på honom på jobbet ett X antal ggr själv), sen knuffade han kundvagnen på henne och kallade henne för luder och bruden som var med honom bara stog och flinade och pratade med honom på finska. Blir så jävla förbannad på dom där människorna som inte kan bete sej som folk !!
Läste nyligen i Handelsnytt att det var någon i Sverige som hade stoppat en sån där från att komma in i en skobutik för det hade varit nån annan zigenare där förr som hade stulit skor så därför ville hon inte släppa in henne i butiken. Den jäveln fick skadestånd när hon anmälde butiken för hon inte fick komma in dit.
Är ju inte så jävla skumt om folk kollar snett på dom när dom beter sej som dom gör! Men sen finns det ju vissa som kan bete sej också, STORT tack till dom ! Men ni andra kan dra. Jag säger bara det som andra tänker.

Utgång ikväll :)

S

Allt.

Gick hem från jobbet idag. Då kommer det en tjej som har sin hund i koppel men löst och den började springa mot mej, höll ju för fan på att skita i byxan! Finns faktiskt folk som är rädd för hundar, jag är en utav dom! Fan, håll era hundar kopplade eller uppfostra dom åtminstone.. Credit till alla er med hundar som respekterar andra!

Snart helg igen. Lördag ska jag & Johanna på Danny på Olles ;) Spännande!
Emma åkte ju till Borås idag.. Hon sov här inatt eftersom hennes tåg gick kl 6 imorse.
Så tyvärr kan hon inte följa med på Danny men jag vet att hon är lite svartis.. :P

Är ju Takida på Slick ikväll igen eftersom förra gången bara blev ett fiasko..
Men tycker inte ens dom är bra så hoppar dom.

Somnade framför tvn tidigare idag. Drömde så skum dröm.. Saknaden sitter fan i än.. =/ Hoppas han och hon är lyckliga iaf, hur än dom har det. Har ju inget svart på vitt men ryktena går ju från både den ena och den andra. Tycker ju om honom fortfarande, kommer alltid göra det så är han lycklig och glad så är jag glad för hans skull, verkligen!

Lön imorn :) Innebär mkt folk på jobbet.. Kom ju en ny DR idag också.. Nästa kommer ut den 26e. Så jävla onödigt..

Btw, Brynäs suger.

Jamelia - Thank You

S

3 dagar till helg

Japp, tre arbetsdagar till helg :)
Ca 1 månad kvar till jul.
Ca 2 månader kvar till THAILAND :D 25e januari åker vi :) Ska bli så underbart, har ju fan inte vart utomlands på 6 år.. =/ Tråkigt men sant. Första helgen i mars ska Emma ha inflyttningsfest i Bomhus :) Härligt att hon kommer in till stan igen så vi blir samlade, JES ;) Har nästa år planerat redan känns det som :P


JES <3

Desperate Housewifes och Christine senare och sen blir det sängen, blev sent igår och sov skitdåligt inatt så får hoppas det blir bättre inatt :)

S


Helgen är slut.

Fyfan vilken jobbig dag det här har varit.. Vet inte men allting är så jävla jobbigt just nu..
Är inne i nån känslig fas eller nåt. Får hoppas det går över snart.

Gårdagen var trevlig iaf ! Först Köpis med familjen och sen Skutskär till Camilla med Emma och Johanna :)
Hangloose blev det sen och det va kul så länge det varade. Inte mer än så faktiskt..

Har kollat på film, 2:37 hette den. Skum men bra ändå på nå vis, fick en att tänka till lite grann..


S

Snart helg !

Whii, snart helg igen :D
Imorron blir det film och vin tillsammans med Emma & Johanna och på lördag blir det fest i Skutskär hos Camilla och sen utgång, Hangloose skulle jag tro :) Kan inte bli bättre !

Gabriel är här just nu, spelar PS2, Pacman 3 ;) Torben skulle på nåt på Gabriels skola och morsan jobbar så då får man väl ställa upp :)

Blir galen på min granne bredvid mej! Jag hör vad han kollar på på kvällarna. Har så j*vla högt på tv:n! Blev så less så igår kväll kl 23 jag tog en hammare och dunkade i väggen, en betongvägg ;) Men sen kunde jag iaf sova :P Får väl se hur det blir ikväll.. Orkar inte med sånt där skit, okej på helgerna med mitt i veckorna och så sent.. Fattar inte vad folk tänker med..

Imorn jobb 8-17 och då har jag jobbat 8 dagar i rad.. Något drygt.. Men sen är det HELG :D

Måste underhålla lillebror nu :)

Hejs, S

Måndag igen.

Så var det måndag igen..
Shit vad veckorna går fort ! Jobbat hela helgen och jobbar fram tills på fredag kl 17.00.
Lördagkvällen blev hemst lugn, Kwääl och jag hade en tv-kväll :) Kan ju vara skönt det också.
Va så himla mkt folk på jobbet både lördag och söndag och vi var bara 3 st så vi fick verkligen kämpa för att få det att gå ihop.. :/ Men det gick det också.

Jag överträffade mej själv igår och lagade mat.. :) Spagetti med köttfårssås. Gott blev det iaf :)
Idag vet jag inte riktigt men jag kan iaf inte fortsätta leva som jag har gjort dom senaste månaderna, går inte riktigt ihop med min ekonomi ;)

Nu är det dags för disk och sen en dusch.

Hejs, S

Btw, på onsdag kommer dom och byter ut mina persienner till nya fräscha =)

Fredagen.

Jaa, fredagen va ju sådär.. Eller den var bra eftersom sällskapet är elit :)
Jag, Johanna, Emma & Camilla. Va längesen jag skrattade så mkt på så kort tid :D
Hade väldigt kul ! Sen drog vi vidare till Slick där det inte alls var lika kul, jag drog vid kvart över 1 eftersom jag ska iväg och jobba nu idag.
Halv 5 imorse ringde min telefon.. Och sen kunde jag inte somna om så låg väl vaken typ en halvtimme och försökte verkligen somna eftersom jag skulle upp idag men det gick bra iaf :)

Ska gå till och från jobbet idag, kan ju vara bra det med. Sanningen är den att jag inte vågar cykla för det är halt, bussen suger och jag har ingen bil så då får jag gå :) Tur att man har Ipoden laddad med bra musik ;)

Dags att kila.

Hejs



Emma, Johanna & Camilla (Fotograf: Jag) ;)

Shopping :)

Va på stan en sväng med Johanna och Emma tidigare idag.
Hittade några fynd, b.la ett rött halterneck linne på Gina, en bh, en mascara, en jätteskön sjal, hårsnoddar och en t-shirt för 49 kr :) Lyckad dag !

Imorn blir det först jobb sen blir det tacos och mys här hemma med Johanna, Emma & Camilla och senare utgång :) Fast blir nog en lugn sådan för allihopa ska upp å jobba på lördamorron ;)
Camilla fyller 20 idag :D STORT grattis :)

Nu, sängen tror jag, supertrött..

Hejs, S

Ledig dag :)

Är ledig idag eftersom jag ska jobba i helgen.
Ska ner på stan senare och möta Johanna & Emma :)
Imorn lutar det mot utgång.. igen =) Börjar kl 10 på lördagmorron men det har knappast hindrat mej förut ;)
Gäller att hålla igång medans man kan!

Igår städade jag min lägenhet nästan helt.
Bytte i sängen, dammsugade, tvättade, diskade och skrubbade typ hela köket och badrummet så nu är det rent och fint här hemma i nån dag eller så :) Försökte även få bort kartongerna och allt som stog i köket från inflyttningen. Har inte haft nån ork att ta reda på det förr men igår tog jag tjuren vid hornen och gjorde det bästa av situationen ;)

Back to business.

Hejs,

Tvättstuga.

Har tvättstugan kl 16. Och nu snöar det ute..
Fick inte upp låset på min cykel imorse, det hade frysit fast så jag fick gå till jobbet.
Så skapliga skavsår man har nu då.. Fast det va skönt ändå på nåt vis :P

Är ledig imorn :) Får se vad man hittar på för vettigt då då =)

Sen är det jobb som gäller fredag - fredag.

Nu ska jag byta rent i sängen!

Hejs,

Britney Spears.

Har alltid varit ett fan av Britney Spears, även när hon rakade av sej håret och betedde sej som ett mongo när hon har barn osv men jag visste att hon skulle komma tillbaka. Hennes nya skiva är superbra ! Min åsikt iaf :)

Det regnar och jag ska cykla till jobbet om sisådär 40 minuter. Slutar ju halv 19.30 ikväll.
Tråkigt. Ny DR idag = mkt folk..

Vill raka av Kwääl hans päls igen. Eftersom han sover på min kudde med mej varenda natt så vaknar man med en hårboll i näsan och nyser typ en halvtimme i sträck.. Men han är go min älskling :)

image5 image6
Rakad & orakad :)

Btw, varför funkar mitt minneskort till min digitalkamera bara i mitt ena USB-uttag i datorn? Förmodligen bugg nånstans..

Måste kila iväg till mitt liv nu.


Hejs,

Vilket kaos !

Gårdagen var ju lyckad..
Var planerat en liten lugn fest med lagom med folk, jo visst..
Typ halv 10 stormade det in folk från en fest ett par trappor upp och sen va min lilla lägenhet full.
Men det va kul i alla fall! :)
Kvällen slutade på Hangloose och träffade en hel del folk man kände.

Nu ska jag & Kwääl mysa ner oss i soffan :)

Love

Utgång!

Blev utgång med Johanna igår :)
Snöade både när vi gick ner och när jag gick hem, fast det va ju bara slask.. Mindre kul.
Men hade trevligt där inne iaf :)

Nu har familjen kommit hem och jag fick min efterlängtade parfym :)
Lancomes Hypnose, luktar så fantastiskt ! Fick även duschkräm och bodylotion i samma fantastiska doft :)

image4


Nu börjar det bli dags att börja om :)

Love


.

Kul dag imorn.. Börjar kl 6, det kommer 19 pall och det är bara jag & Jonny som är friska och kan jobba..
Vi kommer få slita våra arslen av oss ! =/ Men men..
Det ska bli spännande att se vem av oss som kan plocka flest på 3 timmar :)
Och jag slutar ju 15 istället för 17 :D det bästa av allt det !

Nu blir det en dusch, sen mat tror jag..

Love

1a November.

Jobb idag och imorron sen är det helg :) Fest i helgen, på lördag här hemma. Vill ut på fredag också, vet att Micke kanske ska ha .. ? ;) Det visar sig...
Börjar ju kl 6 imorn bitti så kan kanske vara en bra idé och vara nykter ändå imorn kväll..

Va ut till köpis med familjen igår :) Köpte ett par jättefina skor/stövlar att ha till vintern. Köpte även treo, för er som inte vet så har jag den dåliga vanan att dricka 4-5 treo om dagen. Synd att det är så dyrt bara.
Efter köpis åkte vi till maxi :) Storhandlade eftersom morsan & c/o åker bort idag så har jag ingen bil så det va lika bra att ta det igår då.

Nä, nu väntar jobbet. Orkar inte.

Love