Semester :D

Fick min efterlängtade semester igår kl 16.20. 3 underbara veckor väntar.. Fast har inte en susning vad jag ska göra.. :/ Det löser sej!

Ryktet går att Britney Spears ska släppa en ny skiva snart.. Vill ha tag på den.. Enligt expressen.se ska den redan vara släppt (?) men hittar den inte nånstans.

Behövs städa här hemma, är lite smutsigt och stökigt. Kanske ska ta tag i det..

S

1 dag kvar

Har 5½ timme kvar att jobba imorn, sen har jag semester i 3 långa, sköna veckor :D ska bli så grymt skönt! Slippa det där stället i 21 dagar :) Är så less på alla där.. Vill ha ett nytt jobb tror jag. Får se hur det känns efter 3 veckors ledighet.

Har varit ut till Högbacken och hälsat på Micke & Moa en sväng fast nu är jag hemma igen. Har en sån hemsk hosta och är allmänt förkyld så ska snart gå och lägga mej.

Får se, hoppas på utgång nästa helg när det är löning :) Det visar sej.

S

Paket

Hämtade ut paketet på posten. Såhär blev resultatet :)



Så fina :) Fast M kommer bli tokig när han får reda på att jag har skickat efter ett till par skor.. :P


S

Min lediga dag..

Är ledig idag men har fortfarande så sjukt mkt att göra..

Ska först ta cykeln till M´s jobb och hämta min bil som han lånade imorse eftersom hans är paj.
Ska vidare till Volvo och köpa nå skit som han ska laga sin bil med. Sen blir det Bilmetro för att köpa nåt till min bil när man ska byta tändningslåset.. Hem till morsan och hälsa på eftersom dom åker till Grekland imorn.. Åh, vill också! :/ Sen ska jag hämta ut ett paket på posten. Känns som allt det här kommer ta en hel dag, fast egentligen går det nog ganska fort :P Skulle faktiskt behöva köpa ett par nya skor också, bara att gå i, t.ex. till jobbet dom få dagar jag går dit ;P

Imorn är det jobba som gäller sen är jag ledig på söndag :)

Vill åka utomlands.. Sommaren det här året måste fan vara värre än förra året. Värdelöst väder ju! Familjen ska ju åka till Dominikanska i februari, skulle så väldigt gärna vilja följa med men vi har kommit fram till att då lär vi spara ca 3500:- i månaden fram till dess, inte så stor lust med det faktiskt.. Kanske tar en sista minuten i maj istället :)

Måste sätta lite fart!

S