Trettionde / nionde.

Imorgon, eller inatt, börjar datumparkeringen.. Trökigt. Tur att vi har egen parkeringsplats :)

Har precis kollat på The Hills och The City, dom nya avsnitten som sändes igår, det är ju så bra, allrahelst The Hills :) Tycker såna serier är roliga att titta på! =) Intriger, I love it.

Var på hockey igår, Frölunda vann med 2-1 men det gjorde inte så mkt :P Kallt var det också, appropå ingenting.

Imorgon är det jobb som gäller men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag :) Vad som händer, om det händer, vet jag dock inte än..

/ S


Tjugonionde / nionde.

Igår kväll kom det in ett rikspucko som trodde att hon kunde säga vad som helst till mej. Vilken idiot. Btw, det var en arbetstränande från arbetsförmedligen som fick gå igår förmiddag och sen kommer hon och hoppar på mej. Egentligen kunde jag inte bry mej mindre, men dom andra tyckte det var kul :P
Imorse på jobbet packade jag upp julkulor och vi fick 8 pall med elljusstakar.. Tragiskt.


Slutade kl 10, så då åkte jag hem till morsan och umgicks med henne och Gibson :) Va ute och gick i den sköna höstsolen, ett minus för den kalla blåsten..


Ikväll ska vi på Brynäs - Frölunda sen upp och jobba imorn kl 6 igen =) Men nu först blir det en dusch.

Vill ha en egen hund...

/ S

Tjugosjunde / nionde.

Om 3 veckor sitter vi på Arlanda och väntar :)

Är någorlunda frisk nu, fortfarande tokförkyld och hostar men har nästan inge ont i halsen, nånting positivt =) Jobbade idag iaf, mkt folk och mkt att göra, dagen gick fort!

Nya säsongen av Playa del Sol började idag, Steffen är ju så skön, haha!

Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på Johan Falk, Gruppen för särskilda insatser. Råkade ju kolla på Vapenbröder först :P
Såg The Proposal med Sandra Bullock igår, hur bra som helst tyckte jag, skitrolig :) Finaste hunden var ju med också =)

Imorgon är det jobb som väntar.

/ S

Tjugofemte / nionde.

Är toksjuk. Gick hem från jobbet igår och det blev bara värre under dagen/kvällen. Hostar och har sjukt ont i halsen och kan inte andas genom näsan och det låter som jag har en kråka i halsen. Kan inte bli bättre... Aja, är glad att det blev nu och inte om 3 veckor :) Blir hemma från jobbet idag och imorn och hoppas på att det blir bättre.

Sitter och kollar på The Voice på kanal 5, tycker dom är sköna :)

Nu ska jag vila mej frisk.


/ S

Tjugoandra / nionde.

Är barnvakt åt Gibson. Han var hängig och har feber så Niclas ringde och frågade om jag ville hålla han sällskap och självklart :) Just nu sitter han och tittar på allt som händer utanför balkongen.




Kollade på Svenska Hollywoodfruar igår. Haha, hon Maria är ju så rolig, måste vara typ världens snällaste människa. Medans Anka är typ världens elakaste människa. Ändå så är hon så rolig att titta på. Så är det!

Undrar vad som händer resten av dagen då.. Tänkte gå ut och gå med Gibson men nu började det ju regna lite.. Äh, vi får se, kanske åker och tittar när Torben fortsätter med våran bänkskiva =) Ska visa er före- och efterbilder på köket när det väl är klart :) Liiiite skillnad blir det.

/ S

Tjugoförsta / nionde.

Om 4 veckor har vi kommit fram ;)

Började kl 6 imorse och är helt slut just nu. Vill bara gå och lägga mej men det finns fortfarande saker som ska göras, t.ex laga mat. Blir nog inget avancerat. Typ som när jag bodde själv, nudlar :P Tur att M är duktig på sånt där :)

 

I fredags var M, jag och 2 av hans kompisar här hemma och spelade NHL09, sen gick vi på krogen. Har nog aldrig varit så lite folk på heartbreak som det var i fredags! Va nästan tomt uppe i baren. Men vi hade kul! :)
I lördags var det lugnt, åkte och kollade på när Torben började på våran bänkskiva :) Den blir bra, men kostar typ hur mkt som helst.. På kvällen åkte vi till Bergby för Ms mamma bjöd på mat, sen åkte vi hem till morsan och bubblade lite och sen åkte vi hem.
Söndagen var jag på kalas hos min morbror medans M var och spelade match i Sandviken. Mycket mer än så blev det inte..


Nu är det dags för annat!

/ S


Sextonde / nionde.

Trött som satan, M är på Interpool och tittar på fotboll. Det blir snart sängen. Jobba mellan 9 och 18 imorn och är sen ledig 3 dagar =) Har inga planer förutom att vi ska till Bergby en sväng på lördag men jag är öppen för förslag!

Valparna har kommit, vill ha, vill ha, vill ha !!! :)

/ S


Femtonde / nionde.

Nyss kollat på Idol härifrån Gävle :)
Fanns några stjärnor här också.
Om jag kunde sjunga skulle jag vilja ha en röst som Pink. Satt och tittade på VMA tidigare idag där hon uppträdde live hängandes uppochner i princip genom hela låten och ändå lät det bra. Så skulle jag också vilja kunna göra. Att kunna beröra folk med sin röst måste vara asgrymt!

Nu blir det sängen, började 6 imorse och börjar 6 imorn också..

/ S

Fjortonde / nionde.

5 veckor kvar :) Wihoo.

Helgen har inte fört med sej nåt speciellt. Var hundvakt åt Gibson lördag till söndag, han är för gullig! =) När jag kommer hem från semestern ska jag börja titta efter en egen vovve :)

  

Jobbar måndag till torsdag sen ledig hela helgen :) Nån som vill göra nåt?

Ser förjävligt ut i vårat kök just nu.. Har rivit ner alla jävla tegelbitar som dom hade satt upp, så nu ska våran nya bänkskiva bli klar och sen sätta upp det nya kaklet så är det nästan som nytt, kommer bli så bra! :) Fast hatar allt mellan gammalt och nytt, allt jobb som är. Rustade köket typ 2 ggr när jag bodde hemma, 1 gång när jag bodde själv och nu, känns som jag har levt i en rust typ hela livet.. Fast det blir ju bra! :)

Nu ska jag diska lite sen jobba!

/ S


Elfte / nionde.

För 8 år sen var vi på Kreta.. Dagen efter skulle vi flyga hem, var inte lika kul! :/

Sitter å kikar på Idol nu, ska glida hem till morsan och bada bubbel när M kommer hem. Dom ska sitta här och spela TV-spel. Därför tar jag tillfället i akt att bada lite och mjuka upp min rygg. Den mår fortfarande inte så bra.. :/

Jobb i helgen.


/ S

Tionde / nionde.

Jag & M var på K-Rauta igår, köpte lite nya saker till badrummet och jag fick välja färg :)




Mellan lördag och söndag ska vi ha Gibson :) Niclas och Anna ska på Releasefest av bandets skiva :) Kul!

Gibson liten jämfört med nu =)
 





Haha, Maskinen kommer tydligen till Gävle imorn igen, till samma ställe som förra gången men med ett nytt namn den här gången ;P Hade skitkul förra gången men jobbar dessvärre den här gången.. Kommer fler gånger!

 Jag & Johanna på Maskinen i vintras samt Maskinen live, taget med tlfn, därav suddigheten :)
 



/ S


Sjunde / nionde.

Om 6 veckor har vi kommit fram *iiiihhh* =)

I lördags hade vi jättekul! Jag badade dock inte men det gjorde andra :P Åt jättegod mat och hade det supertrevligt! Kvällen slutade på Heartbreak där det blev tjaffs.. Vissa kommer hit och tror att dom kan göra hur fan dom vill, blir så förbannad och det fick dom allt höra! Va nära att den ena seglade ner för trappen.. Men jag kom hem hel iaf :)

Bjuder på lite bilder.


      

Klippte mej i lördags, är nu korthårig ;P


/ S

Tredje / nionde.

September.. Helt sjukt vad fort tiden går. Snart är det vinter. Om 3 veckor börjar julgrejerna komma till jobbet, haha :P

Jobbar 10-18 idag och imorn är jag lediiiiig :) Dom har gjort lite ändringar i schemat så jag är ledig 3 dagar på rad =) På lördag ska vi hem till Vicke och bada bastu och tunna :) Fast vi får se om jag ska bada.. Börjar bli förkyld och hostig och sitta ute i en tunna med vatten kan inte vara bra då..

Annars då.. Ms bror har köpt lägenheten mittemot oss, undrar hur det blir på postfacken då.. M Lindberg och M Lindberg.. Får typ bli Ma Lindberg på den ena då. Vilka funderingar.

Snart så är Niclas rockstjärna :) Har kommit ut på iTunes (Hellfire Clan, köp albumet för 99:- och stöd en blivande rockstjärna ;)) och snart blir det en video också. Ser fram emot när han kan försörja mej :D Haha, dream on..

Nu är det dags.

/ S