Nyårsafton

Sista dagen av 2007. Ett av de mindre bra åren i mitt liv tror jag.. Eller den första halvan va helt värdelös men sen började det ta fart i början av augusti :) Så från augusti och fram till idag har det varit ett ganska bra år :P

Idag ska jag iväg och jobba.. Något segt, men nån måste väl göra det också.. Har en fruktansvärd huvudvärk och har gått på treo hela helgen. Blir väl samma sak idag också antar jag.. Men det är bara att dra en vinare när man kommer hem från jobbet så är man på G sen ;)

Måste komma på flera nyårslöften, har några i huvudet. Måste försöka hålla ett av dom iaf.. Sen vilket det blir får vi se :)

S

Rudolf

Jag vill ha en mops som ska heta Rudolf :)

image32

Hata söndagar, tiden går så grymt sakta.. Ska snart ner i tvättstugan och tvätta lite och imorn är det nyår.. Vad göra då? :/

S

Juldagen :)

Oj, så kul jag hade på juldagen :) Satt hemma hos Micke tillsammans med lite annat folk och hade grymt kul! Sen blev det vidare till Hangloose, där vi gick före alla i kön och kom in halv 11.. :P Lite tidigt men så lång kö utanför. Blev alldeles för mkt folk där inne vid 1 så då drog vi till Max på norr och sen hem :) Längesen jag hade så kul, verkligen :) Synd bara att man skulle upp och jobba igår kl 9.. Men det gick det också :)




S

Ljusare tider :)

Idag var den mörkaste dagen på året. Så från och med imorn börjar det bli ljusare *whii* :)

S

Arlanda & jobb

Åkte till Arlanda imorse med Johanna, Torben och Gabe. Käkade en sallad, sa hejdå till Torben och Gabe som skulle ner till Danmark och sen åkte jag & Johanna hem igen :) Snabbvisit. Men det gick bra å köra iaf. En jävla trafik men det ska man väl räkna med 2 dagar före julafton. Sen var det bara å åka hem å jobba.. Jobbade till kl 17 och åkte hem till mamma och sen åkte vi och käkade kebab :) Har nyss duschat och sängen ser väldigt lockande ut.. Blir inte sent ikväll kan jag tala om! Måste göra nåt vettigt nu..

S

Sunes Jul

image22

Har beställt Sunes Jul nu :) Har ju aldrig sett den och alla säger att den ska vara så himla kul ;P
99:- på cdon.com kan den kanske vara värd då :)

S

Arlanda tur & retur

Imorn bitti bär det va till Arlanda för att släppa av Torben & Gabriel som ska till Danmark och fira jul. Sen är det bara att köra hem till Gävle igen och åka och jobba kl 12-17. Jobbar också hela söndan men sen är det julafton och efter det juldagen :) Ska fira julafton hos mormor.. Mamma, jag, mormor och Stefan. Kommer bli jättekul, verkligen... Niclas ska ju åka till Åre med Anna och hennes familj så han är inte heller med i år. Kan hoppa julafton i år.

5 veckor kvar till Thailand :) Nånting att se fram emot iaf =)

( Hoppas på att juldagen blir nånting att minnas, typ en repris från i lördags skulle sitta fint ;) )



S

Saknar.

Saknar Kwääl nå fruktansvärt.. Min finaste.
Även fast det är skönt att inte bli väckt mitt i nätterna men inget slår honom, min bästis :)

Fått 4 stycken julkort :) Har aldrig fått ett julkort i hela mitt liv tror jag :P Men nu när man har flyttat så blir det nästan översvämning i hallen efter en dag på jobbet :)

Vill ha juldagen nu :) Fest hos Micke, kommer nog bli superkul! Inte lika kul att börja jobba kl 9 dan efter men det bekymret får jag ta då :P Kommer nog gå bra, får hoppas på det bästa iaf! =)

Ledig imorn.. Vad göra då? Har ju iof bara köpt julklapp till Gabriel men har redan sagt till alla att jag bojkottar julen i år, vill bara att det ska vara över, tycker inte om julen längre.. Är bara en jobbig period under året. Kanske blir annorlunda när man blir äldre och skaffar familj, men vad vet jag ?

Vill ha sommar och semester, då blir det en tripp ner till Gbg :) Satan vad kul vi ska ha! :D


S

Vill ha

Det är så himla mkt jag vill ha.. En ny bärbar dator, ett hemmabiosystem, en stor jävla platt-tv :), ett helt nytt kök (fast det är på god väg iaf) :), en bil, en ny Ipod (min håller på att balla ur), en ny soffa (en stor med en sån där divan :) ).. Ja, skulle kunna sitta hela dan och räkna upp vad jag vill ha.. Men Thailand börjar iaf närma sej, på fredag är det 5 veckor kvar :) Whii.

När man väl hade sovmorgon idag så började HSB borra med nåt nånstans i huset, lät som det va nån som sprängde hela Gävle ungefär.. :P Dom började halv 8 imorse, så har i princip legat vaken sen dess, härligt när man jobbar till 20.30 ikväll. Men är ledig på torsdag iaf eftersom jag jobbar hela helgen. Oj, vad folk vi kommer ha då, då vet man att man lever! Var med förra julen också, inte det roligaste jag har gjort precis.

Jaha, vad gör man nu då? Rastlös..


S

Ågren.

Ångest.. Kan man säga.. =/
Bra jobbigt..
Inte för nånting jag har gjort, är nog mer för nånting jag inte har gjort..

Jobbar 13-20.30 imorn. Skönt att få sova ut lite grann iaf :)

På lördagmorron bär det av till Arlanda för att lämna av Torben & Gabriel som ska till Danmark och fira jul. Hoppas på bra väder när jag ska köra hem själv.. Sen är det jobb som gäller hela helgen.. Tråkigt nog.

S

Händelserikt.

Gårdagen va lyckad. Julbord med jobbet först, hem hit och sen till Hangloose. Synd bara att jag inte kommer ihåg nånting från krogen. Är helt svart.. Vet att jag träffade Bolla :) Efter krogen gick jag, Micke, Johanna och Bobba upp på Södergrillen, Johanna sa att jag hade ätit en kebab med mos :) Så gott är det! Sen vidare hem till mej och sova. Jag och Micke hamnade på soffan.. Lite trångt men det funkade det också :P

Nä, nu ska jag kolla klart på Shrek 2 :)

S

Begränsad havsutsikt

Om 6 veckor är vi i Thailand och enligt våra papper så står det att vi ska ha "Begränsad havsutsikt". 
I Lasse Anrells bok som jag har skrivit om ett par inlägg under det här så finns det en beskrivning till den termen;

"BEGRÄNSAD HAVSUTSIKT - Om du hänger ut över balkongräcket och tittar genom shoppingcentret under icke rusningstid kan du vid högvatten udda onsdagar sen en gnutta blått med hjälp av din fickspegel."

Haha, så klockren !!


Nytt :)

Har satt in mitt nya kylskå/frys idag :) Blev superbra!
Har även satt upp mina två tavlor som har stått på golvet typ hur länge som helst.. Men det blev också super :)
Kwääl fick åka hem med morsan å dom idag. Över jul och nyår va det tänkt, sen återvänder han =)

image20

Julbord med jobbet halv 8, före McGills med Matte & Jonny. Sen hem hit och sen vidare ut på krogen :) Kommer bli skitbra! Nä, dags att kila.


S

Lasse Anrell - Mansgrisar

En av dom roligaste böckern jag har läst :) Fick låna den av morsan idag.

En liten funderare från boken, "Om du åker i ett fordon med ljusets hastighet, vad händer då du sätter på strålkastarna?" Verkligen..

Väl värd att läsa :)
image19

Nu är det godnatt.

S

Äppeljuice

image18

Förmodligen den godaste äppeljuice som någonsin kommer drickas :)
Rekommenderas varmt!


Lucia

13 december, imorn är det 6 veckor tills vi åker :) Dagen D kommer närmare och närmare, med stormsteg dessutom :D

Idag har man hunnit med mkt. Jobbat mellan 8 och 14. Kom hem, dammsugade och torkade golven, bytte rent i sängen och lagade mat och nu sitter man och är nyduschad. Kommer bli en tidig kväll ikväll. Är supertrött, är ju fredag imorn :) Men det blir bara lugnt, jobbar till kl 17 och sen på lördag är det julbord med jobbet :) Ska bli supertrevligt! Lutar mot utgång då, men vi får se :) Ska förmodligen sätta in min nya kyl/frys på lördag, är ju på tiden, är typ 3 veckor sen vi köpte det :P

Nu är det tv som gäller, Joey och sen Vänner :)

S

2 veckor till jul

Idag har jag gjort iordning mina julkort :) Postar dom imorn =)

Idag är det 2 veckor kvar till julafton.. Helt fantastiskt vad tiden går fort :) Snart är det dags för Thailand ;) Ojoj, vad jag längtar.

Hittade en rolig sida på en annan blogg,
www.scrapblog.com. Jättekul å göra egna kollage och grejer :)

Imorgon, tisdag. På lördag är det dags för julbord med jobbet igen =) Sen visar det sej vad som händer.



Tog Kwääl på den ena och oss 4 på den andra eftersom vi har så roligt ihop :D

S

Kwääl 5 år :)

2002-12-09 föddes förmodligen världens bästa och mysigaste katt, mitt hjärta. Kwääl fyller 5 idag =)



Helgen va trevlig och händelserik. Började i fredas, Emma, jag & Johanna satt och kollade på Idol som Marie vann med minsta marginal. Kvällen slutade på Slick för mej och Emma, medans Johanna skulle på kryssning igår så hon åkte hem.

Gårdagen va minst lika trevlig som fredan om inte bättre. Jag och Emma lånade morsans bil och tog oss ut till Köpis, och det var inte bara vi som åkte dit igår! Fullt på parkeringarna både på framsidan och baksidan, då är det mkt folk !! Men trängde in oss mitt i smeten, gick in på bolaget, gick en sväng inne på Köpis och åkte sen vidare till Max och käkade :) Sliten som man va från fredan så gick det bra sakta att få i sej det man hade tänkt men tillslut gick det och det slutade i massvis med minnesluckor.. Hamnade iaf på Hangloose efter att Micke och Rossander kommit hem hit en sväng och hämtade upp oss och körde ner oss till stan. Men det va kul :)

Nu är det snart Parlamentet sen blir det en tidig kväll. Upp och jobba imorn!

S

Vaccination.

Ska iväg och vaccinera oss idag tills vi ska till Thailand :) Imorn är det 7 veckor kvar tills vi åker = 49 dagar, förhoppningsvis går det i rasande fart ;) Anna ska också följa med dit, till Thailand alltså, blir nog superkul :)

Har nåt bråck i magen fick jag reda på när jag var hos HC häromdan.. Ska få en remiss från sjukhuset och komma upp till nån kirurg som ska kolla på mej.. :/ Hoppas det inte är alltför allvarligt iaf..

Idolfinal imorn :) JES ska samlas och kika *whii* :D Var till bolaget efter jobbet idag och köpte vin som jag ska mysa med iaf =) Amanda eller Marie.. Jag vet inte, blir nog en hård match !

Kwääl fyller 5 år på söndag :) Stora pojken.

Nu väntar disken i köket..


Hittade en bild på mej & Micke från i lördags :)

S


Bara 8 veckor :)

Om 8 veckor ligger jag nere i Thailand, förhoppningsvis på en strand där nånstans :) Whii.

Jobbat hela helgen. Fruktansvärt mycket folk, har inte folk nåt annat att göra på helgerna än att handla?

Även fast jag jobbade så va jag ut i lördags. Känns som jag inte kan sitta hemma på en lördag, har inte gjort det på jag vet inte hur länge :/ Helgalkis kanske.. Men iaf, vi tog oss ut. Det va jag, Emma, Rozza och Micke :) Satt hemma hos Rozza och förfestade och sen ner på Hangloose. Kom inte ner förns tjugo i 1 och det va spöregn och lång kö så vi kom in vid 1 och gick ut vid tio i 2 igen. Snabbvisit :) Jag, Micke och Rozza tog oss upp till Frasses medans Emma drog iväg nån annanstans :P Vi käkade och sen gick jag hem. Kom inte i säng förns vid halv 4 och skulle upp kl 9 och jobba så va skapligt slut hela dan igår. Men vi hade kul, som alltid :)




Nu är det matdags, spagetti och köttfärssås va det tänkt :)

S