Tjugonionde / fjärde.

Har precis kollat på första avsnittet av The Hills i sista säsongen, spännande :) Intriger, love it!

Gibson
var här igår eftermiddag. Hämtade honom efter jobbet :)

 

Snutt.

Är dock hemma från jobbet idag.. :/ Får ångest bara jag ska ringa till jobbet och sjukanmäla mej men vad gör man då när man har feber..? Började känna av det redan igår kväll men trodde att det skulle gå över bara jag fick sova men icke.. Så nu sitter jag här.
Var och köpte frön och blomjord igår så nu ska jag plantera lite blommor och ha på balkongen. Haha, vi får se hur länge dom överlever och om dom kommer upp ur sina frön överhuvudtaget, haha.


Sista april imorgon. Vilka minnen man har från det datumet. B.la första gången jag drack alkohol och ramlade i bussen och stukade foten riktigt illa.. Haha, men då var det kul! :) Många år sen nu..


Annars inget planerat, grillpremiär på lördag :)


Tjugosjunde / fjärde.



Ska hämta Gibson efter jobbet imorron :) Niclas hade en massa att göra och vill inte lämna honom ensam så länge. Älskade Gibban..






Jobbade bara mellan 6 och 10 idag. Åkte och käkade lunch med M och hans jobbarkompisar på Teknikparken. Åkte sen hem till Torben och gick ut med Gibson en sväng och snackade lite skit. Nu sitter jag här nyduschad och ska äta lite pizza som finns i frysen. M är på möte och kommer inte hem förns senare ikväll, får jag ha TVn för mej själv :)



Tjugosjätte / fjärde.

Helgen har varit lyckad!
Lördagen började med Köpis vid halv 12, där det var sjuuukt mycket folk, M klippte sej och sen åkte vi vidare till Plantagen och köpte en grön matta att ha på balkongen. Blev jättebra! :) Nu är det bara utemöbler som fattas, det kan ju vara bra att ha.. Fortsatte hem till morsan och fikade lite =) Åkte sen till mitt jobb och köpte en mattkniv och vidare hem. Micke Nöjd kom på kvällen och vi satt här och spelade NHL10, vidare ner till Nivå där vi var med på 2 vimmelbilder på 15 min, haha. Var inte så mkt folk när vi kom in men när vi gick va det bra med folk. Folk vet ju inte riktigt hur man står i kö heller, var mest en stor klump utanför entren. Vi gick vidare till Interpool, tog en cider och gick sen till Brända och tog en cider där också och gick sen hem. Stannade på pizzerian vid Munken och tog en sallad "to go", höhö. :)

 

Idag är det jobb hela dagen.



Tjugotredje / fjärde.

Väntar på att M ska bli klar i duschen så ska vi åka och hämta mat och ta med hem till morsan. M skulle tydligen dricka nån öl också så det blir jag som kör! M ska klippas imorn 12.45 på Köpis, vi ses där! :)



Vilken jävla käftsmäll det blev när man vickade på persinnerna kl 4.50 igår morse då. Snö, förjävla mycket snö. Deprimerande och tungt. Väldigt tungt. Ovanpå snön skulle man också till tandläkaren och laga en tand, och som om inte det var illa så ska jag tillbaka den 8:e juni och laga ett till :( Tur man har försäkring, annars skulle man vara lite fattig. Fast jag har betalat skatten på bilen idag så lite fattig är jag nu iaf. 1700 dyra kronor gick den på. Och ändå är det en massa hål i vägarna. Bedrövligt. 


Time to go!



Tjugoförsta / fjärde.

Vi var lediga igår, fick jättemycket gjort. B.la var Torben här och satte upp fläkten :) Blev skitbra!

Före (haha)
  

Efter
  

En liten skillnad :)


Sen åkte vi och lånade en bil på M´s jobb och städade ur balkongen där det fanns en hel del skit. Åkte till återvinningen med det och jag gjorde illa handen, gör fortfarande skitont!, åkte vidare till K-Rauta och hämtade upp nå grejer som Torben skulle ha därifrån och sen hem till honom. Där träffade vi på Gibson :) Niclas hade lämnat honom där hemma för han skulle ut till S-viken och repa efter jobbet. Lekte lite med honom och åt lite lunch. Åkte vidare och bytte bil och åkte sen runt till Plantagen och kikade på en matta att lägga på balkongen. Vi får se vad det blir :) Åkte till Jysk också och tittade på utemöbler, finns mycket fint! :) När vi kom hem igen gjorde M ren fönstrena på balkongen och jag bytte i sängen och gjorde iordning tvätten som tvättades igår kväll. För att sammanfatta våran lediga dag; väldigt effektiv!

M och Gibson
  

Börjar jobba kl 13 idag och det snöar just nu. Skitkul. Verkligen.



Nittonde / fjärde.

Hade personalmöte på jobbet imorse. Jag sa vad jag tyckte om tiderna och allt skulle tydligen ordna sej.. Vi får väl se.

Åkte till Max efter jobbet och köpte lunch till mej och Gabe. Han hade gått hem från skolan för han hade så ont i ryggen så då var jag snäll och köpte lunch till han :)



I lördags var vi ut till M´s föräldrar för Rasmus fyllde 18 i söndags så vi var ut dit och åt mat i lördags kväll. Det var trevligt och det slutade med att alla satt och målade på köksbordet :) Vi ska spela "Rita, gissa, spring" i sommar, haha! Vilken syn.
Iaf, i lördags, jag var nykter och körde och när vi kom in till stan släppte jag av M hos en kompis men jag åkte hem, tittade på ett avsnitt av Californication och sov sen. Skulle ju upp och jobba i söndags.



Imorgon får vi nog upp våran fläkt i köket :) Kommer bli sååå bra!


Får nog semester vecka 26 och 27 och då är det ju Rock Festival på Gasklockorna :) Whii, kommer bli skitkul! Finns några bra band som jag vill se..




Femtonde / fjärde.



Micke ville anmäla mej till Sveriges värsta Bilförare med...  wait for it....  Niclas som co-driver. HAHA!
Vi skulle nog slå ihjäl varann tror jag..




Haha.

Femtonde / fjärde.

Nu sitter sommardäcken på bilen :)
Drygt som fan var det att fixa det, satt och väntade minst 45 min och sen när hjulen äntligen satt på och jag skulle och åka och hämta M på jobbet så upptäcker han att det ena bakhjulet är felvänt, alltså rullar åt fel håll, har fel rotation, enligt märkena på däcket. Jaha, var ju bara att åka dit så att dom fick fixa det. Så spenderade liiiite för mkt tid där igår..


Vi var ut på den "nya" sidan av Köpis med Torben och Gabriel. Torben skulle titta på nå jobb så jag och Gabe gick in på MediaMarkt och sen på Jysk. Hittade gardiner och ett smyckesträd på Jysk :) Nu ska det bli lite vårfint här hemma, det ska jag fixa imorn när jag är ledig =)


Fast idag blir det jobb..


Tolfte / fjärde.

Helgen kan man sammafatta med "bra". Lördagen var trevlig. Var hemma hos Rozza hela eftermiddagen, tittade på film och drack vin :) Vid 7-tiden gick vi och köpte pizza och gick hem till oss. Drack ännu mera och vid 11 kanske ? gick vi ner mot stan. Stannade till på Sörbygatan nånstans men gick vidare efter 10 min. Jag och M stannade på Interpool medans resten skulle ner till Heartbreak. Där var kön låååång, ända runt hörnet så då hade dom gått vidare till Goya, haha. Jag och M tog iaf en varsin cider och öl på Interpool sen gick vi till Frasses och sen hem.

Men vaknade igår morse och kunde inte prata. Hade helt tappat rösten och var tvungen att gå upp och dricka vatten för att jag skulle kunna få ur mej nånting överhuvudtaget. Blev bättre under dagen som gick men imorse var det likadant igen. Är helt röd och svullen i hela halsen. Jätteroligt....

Nu ska jag iaf åka och jobba får se hur det går..


Vill tatuera mej igen! :) Vet exakt vad jag vill ha!


Nionde / fjärde.

Vaknade imorse av huvudvärk och ont i halsen, igen. Har tryckt i mej 2 treo nu och ska åka och jobba om en stund. Jobbar bara till kl 18 så det känns iaf skönt, och jag är ledig i helgen :) Inte för att jag har nånting planerat men det kan också vara skönt..


Nu ska jag kleta på lite maskara.


Sjunde / fjärde.

Äntligen april, och sommardäcken är hämtade och ligger i källaren. Men dom åker på snart :)

23 år gammal blir jag idag.. Hade "kalas" i fredags så då var morsan och dom här. Jag fick ingen hund av mormor men väl lite pengar, som dock redan är spenderade. Var på köpis både i söndags och igår :) Sen i måndags var Ms familj här så då fick jag lite presentkort på köpis :D Hittade ett par jeans igår, och rosa solbrillor :) och va in på IKEA och hittade en köksfläkt som det var halva priset på, endast 3800:-, som hittat.... Höhö. Den passar iaf in jättebra i köket även fast vi inte har fått upp den på väggen än :P Den ligger fortfarande i kartongen..

Har varit och ätit lunch med M och hans jobbarkompis nu och ska alldeles alldeles strax åka iväg och jobba. Jobbar endast 3 dagar den här veckan :) Fast hade ju helst varit uppe i Sälen med morsan och åkt lite bräda. Hade ju inte varit helt fel..


Nä, nu är det dags, back to reality.