Tjugoåttonde / femte

Bara 3 veckor kvar till semestern. Den kommer lägligt. Känns som kroppen kommer lägga av snart, slut på energi.. Men ska orka stå ut dom dagarna som är kvar att jobba. Den här veckan är det idag och imorn sen är jag ledig i helgen :) Får se vad som händer på lördag.

Börjar jobba kl 10 och slutar 18. Heeeela dagen.. Tur att det är lite molnigt så slipper det bli så varmt och kvavt inne i butiken, förhoppningsvis...

Nu ska jag göra mej iordning!

/ S

Tjugonde / femte

Hade personalmöte kl 8 imorse och jag börjar jobba kl 12.. Segt!
Mötet var iaf över på 1½ timme så nu sitter jag här efter att ha diskat och gjort lite tidig lunch. Tänkte även vika tvätten från igår. Lite ointressant...

Är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag :) Bara för att jag jobbade i lördags, på min lediga dag. Good deal!

Nu ska jag göra nåt annat!

/ S


Sjuttonde / femte.

Igår var det finalen i Eurovison. Vann rätt låt? Jag vet inte.. Jag röstade på Island och Arash men Norge går ju också att lyssna på, i normal mängd, inte som radio som spelar den där låten ungefär... hela tiden! Men iaf.

Igår var jag, Micke, Emil och Linn först på Brända men när solen försvann bakom Winnhuset gick vi till Berggrenska där dom har infravärme iaf. Satt där till ca 9 sen gick vi hem och tittade på finalen. Mysigt :)

Imorn ska jag och Johanna rida islandshäst :) Kul! Fast först ska jag jobba mellan 6 och 13. Tidigt tidigt...



/ S


Tatuering.

Ska tatuera mej igen när jag kommer ner till Thailand men även när jag kommer hem. Funderar på nåt större, från typ ovanför knät till lite ovanför midjan, typ nåt sånt här fast snyggare.


( Bilden är på Peaches Geldof och lånad från www.msn.com)


Eller så vill jag göra typ den här fast i lite mindre version:



Den är fin. Den lånade jag nånstans på google...


Nu måste jag göra mej iordning för jobbet!

/ S

Torka.

Har ingen aning om vad jag ska skriva och ändå sitter jag här.. Tragiskt.

Ser fram emot helgen, inte för att jag vet vad som komma skall men ändå.. Mitt liv suger för tillfället, känner mej så idag.


Resa är bokad!

18 oktober kl 22.45 lyfter planet åter igen till Thailand, Phuket :) jävla skönt! Fast först ska jag ha 4 veckor semester i sommar :)

Imorn är jag ledig men jobbar i helgen så det blir hemskt lugnt dom närmaste dagarna..

Har inge vettigt att skriva egentligen så det är lika bra att sluta!

/ S

Sjätte / femte.

Lite mindre än 7 veckor kvar till semestern. Fyfan vad skönt.. Behöver verkligen dom där 4 veckorna ledigt. Ska bli så underbart!

Har en huvudvärk som vägrar gå över. Om det är pollen eller vad det är vet jag inte. Har haft den i 3 dagar nu, börjar bli lite jobbig!

Börjar jobba om 2 timmar, har lite att göra fram tills dess så nu måste jag kila!

/ S