G600

Köpte en ny telefon igår, en Samsung G600 :) Fin, får dock hoppas att den håller lite bättre än min förra..



Ska kanske på bio ikväll :)

/ S


Midsommaren ..

Midsommar va väl sådär.. Jag & M var hos Rozza och hans syrra ute i Bergby tillsammans med lite annat folk. Spelade lite fotboll, brännboll och körde irländsk julafton, som btw va det bästa! Haha, Rozzas syrra flög ner för slänten med huvet före rätt ner i en hög med brännässlor. Synd om henne!, men det såg förjävla kul ut !! =) Jag & M gick hem och sov kl 23, så roligt va det på slutet :P

Har jobbat söndag och måndag. M åkte till Norge i söndagsmorse och kommer hem imorn kväll :)

Köpte GTA4 till vårat PS3 men jag vet inte.. Kommer förmodligen vara roligare när man kommer in i det. Det har fått höga betyg överallt, och jag håller med, grafiken är otrolig men kanske inte är min typ av spel bara ..

/ S


Bilägare =)

Japp, blev dock inte den golf vi hade sett ut, han drog sej ur i sista sekunden.. Blev lite putt på han då men hittade ju en annan fin vr6a som vi köpte och hämtade nere i Surahammar utanför V-ås :) Så har kört bil fram och tillbaka till jobbet i snart 2 veckor *whii* :) Har varit lite trassel och lite utgifter sen vi köpte den men nu går den nästan som en klocka ;) Mamma säger att mitt kökort hänger i en lös tråd men jag vet inte jag .. ;P

Tittar för fullt på en resa i feb-mars.. Dominikanska eller Bali är på tal. Fast Thailand gillar jag :) Nånting blir det iaf!

Nu ska jag diska, tror M skulle komma med Moa senare :) Han som har semester redan.. Räknade ganska lätt ut att jag har fortfarande 5 långa arbetsveckor framför mej innan min semester i 3 veckor.. Skönt som satan ska det bli! :)

Puss&kram / S