Trettioförsta / tredje.

Sista dagen av mars månad. Fyfan vad skönt!

Var på Köpis med Torben igår och fick med mej en Babyliss iCurl och Singstar med trådlösa mickar till PS3 hem :) Var längesen man sjöng men det kanske kommer igen :) Kul ju!

   

Singstar för hela slanten, haha!


Om en vecka fyller jag år. 23, gammal som gatan.



Tjugonionde / tredje.

Gårdagen var total katastrof. Var längesen jag mådde så dåligt, känslomässigt. Hade och har fortfarande en stor svart klump i magen som vägrar försvinna. Vill bara kräkas upp den men det går inte.. Kan inte äta, inte sova. Vill bara att allting ska gå över och försvinna men det är ju inte det lättaste. Allting finns ju kvar där i bakhuvet och trycker, det gör mej vansinnig!

Sommartid nu iaf, något positivt..




214 MILJONER

Hur faan kan man vinna så mkt pengar?! Det va nån som hade ett jävla flyt nere i Skåne.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6856008.ab


Jävla turgubbe förmodligen.

Jag är inge avensjuk, nejnej..


Tjugosjunde / tredje.

Har precis kollat på Shutter Island. Bra konstig film och fattade typ.. ingenting. Vet inte riktigt vad som hände.



Dagens händelser har inte bestått av för mkt direkt. M åkte och klippte sen kl 9 imorse, jag låg och sov till 10. Sen åkte vi hem till morsan och fikade vid 3 och sen hem och käkade och sen drog M och nu sitter jag här ensam och har gjort dom senaste 4 timmarna.. Jätterolig lördagkväll! Fast det gör inte så mkt, man vill inte vara ute frivilligt i det här pissvädret.

Ska väl lägga mej och läsa lite snart. Läste ut en bok igår, Inspärrad, en verklig händelse. En otäck sån också! Värd att läsa, om man tycker om att läsa om en sak som hände för nästan 50 år sen i ett äldre England..



Just nu är det Jönssonligan spelar högt. Tycker dock dom äldre filmerna är bäst ;) 
Sen blir det sängen!


Tjugosjätte / tredje.

Skickade efter nya sommardäck till bilen igår :) Dock bara 2 st eftersom dom andra 2, som har suttit på bakhjulen, är helt okej men dom på framhjulen va grymt slitna.. Nåt som är skevt på min bil :P Så fort dom nya däcken kommer ska vi, om vädret tillåter, byta till sommardäcken :)

Det blev våfflor hemma hos Torben igår :) Gott var det! Och träffade Gibson. Niclas hade lämnat honom där över natten eftersom han skulle dit imorse igen iaf.

Jobbar mellan 12 och 18 idag. Skön tid, verkligen. Får se om det blir mkt folk eftersom det var löning igår eller om folk köper mat först. Det visar väl sej..

Helgen blir nog lugn. M ska tydligen ut på lördag eftersom hans kompisar har kommit hem från utlandet nu. Men jag blir nog hemma, vi får se..


Åh, dom visade mina skor på TV nyss :)


Just looooove them!


:)

Tjugofemte / tredje.

Så var den här månadens räkningar betalda då. Ett ont måste.

Idag är det våffeldagen :) Blir kanske det till middag hemma hos Torben senare ikväll. Annars får vi se till att det blir det här hemma ist :)


Bjuder på en underbart somrig låt :) Dock ganska värdelös "video"..




Och en till :)





Nu ska jag pynta mina naglar lite..


Tjugoandra / tredje.

Har jobbat hela helgen, gick bra. Började 6 imorse, var skapligt trött. Fast nu är det ju ljust ute den där tiden på morgonen :) Och nästa helg ställer vi om klockan så då är det ljust när man slutar sent på jobbet också, wonderful!

Har börjar kolla på 2 olika serier, har lite svårt att välja vad jag ska titta på. Cougar Town är ju klockrent, medans Californication är ganska rått, dock bra på ett bra sätt :P

DRA ÅT HELVETE vad jag hatar min granne under. Han kan inte ha nåt jobb så som han spelar TV-spel ta mej fan hela tiden på högsta volym, vill bara strypa han!


Väntar på att M ska ringa så ska jag hämta honom från jobbet, han hade tydligen fått punka strax efter Kungsgården med jobbarbilen. Mindre kul för honom..

Var på kalas hos mormor igår, hon fyllde år tidigare i veckan. Berättade att jag önskade mej en hund när jag fyllde år :) Hon bara skrattade..






Riktigt bra.


Nittonde / tredje.

Sitter och tittar på Vakna med The Voice. Hollywoodfruarna Lena Jolton och Päivi Hacker är med. Skulle också vilja flytta till USA. Att vara hemmfru kanske inte är min grej men rik skulle jag vilja bli :) USA är min största dröm iaf, oavsett och jag bara turistar där eller flyttar dit :)

Har blivit jättesjuk under dom här dagarna. Näsan är helt igentäppt, känns som jag har bomull i hela huvudet, hostar och nyser hela tiden och har vita prickar i halsen som gör ont. Vet att det kan vara halsfluss men det tror jag inte. Jobbade iaf i tisdags och onsdags men igår morse kände jag att skulle jag jobba så skulle jag bryta ihop efter ett par timmar så då ringde jag och sjukanmälde mej.. Får ju så dåligt samvete men vad ska man göra då? Smitta alla andra också? Aja.. Ska iaf jobba i helgen..

Kaklet blev fogat i tisdags :) Nu är det nästan klart! tjoho.



Femtonde / tredje.

Vaknade kl 4 imorse med en hals som gjorde ont och en huvudvärk som vägrade försvinna. Sen låg jag vaken till kl halv 7 när jag skulle skjutsa M till jobbet. Han hade också sovit jättedåligt hela natten och vaknade upp med hosta och feber.. Just nu så känns det som det sitter en stor boll i halsen och det gör ont att bara svälja.. Snoret har också börjat rinna och huvudvärken är värre än imorse. Om ca 45 min ska jag åka iväg och jobba och jobbar heeeela dagen. Kommer bli en lång dag!

Jag och Johanna var iaf ut i lördags. Satt först hos hennes mamma och tittade på Melodifestivalen. Anna vann, helt rätt tycker jag. Kanske inte går hem i Norge men jag tycker den är fin.
Iaf, var mkt folk på krogen och vid halv 2 gick vi upp till Frasses, börjar bli en vana :P, och käkade lite. Den maten satt fint då!


Får se om Torben kommer nu i veckan och ska foga i köket :) Då är fan nästan klart snart.. Helt otroligt!




Tolfte / tredje

Lady Gaga var bokat till 8:e maj då :D
Jag & morsan, haha. Fan vad kul! :)



Tionde / tredje.

Börjar jobba kl 12 idag istället för kl 13. Varför? Kort om folk.. Såklart! Som alltid. Blir så less.

Iaf.. M fick reda på sin semester idag.. Ca hela juni och en vecka in i juli. Självklart har jag sen semester så nu funderar vi på att skita helt i semestrarna under sommaren och trycka in 4-5 veckor i Thailand i augusti-september. Fatta skönt! Fast har ju lite blandade känslor för det.. Det blir för jävla jobbigt att gå på mitt jobb hela sommaren när det blir sådär 27-28 grader inne hos oss. Då orkar man inte. Men vi får se.. Skulle vara sjukt skönt att åka bort så länge när alla andra har ångest för att komma tillbaka från semestern :P
Vet också att vädret kan variera när man åker sådär tidigt. Men är det regnperiod så är det ju fortfarande 28-32 grader varmt på dagarna och regnar typ ett par timmar om dagen, hysteriskt! Kan komma så sjukt mkt regn på så kort tid. Men det lutar åt den här sena semestern tillsammans iaf :)


Fick godis av Torben när han kom hem häromdagen :) Värt varenda krona!





Tjao!

Åttonde / tredje.

Solen skiner och man kan faktiskt ha vårjackan på sej. Fantastiskt! :)
Nu är det bara sommardäcken på bilen som fattas ;)

Jobbade i lördags och var ledig igår. Jag gick fram och tillbaka i lördags. Skönt å få lite promenader. Är dålig på det annars. Ska köpa en hund så blir det definitivt bättre! Men har ju planer att åka utomlands till hösten så vi får se hur det blir med hunden då.. Vet inte om morsan är så pigg på att vara hundvakt åt en till :P

Pappa fyller år idag, är dock lite osäker på hur mkt han fyller.. Vet ju knappt hur gammal jag är.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka bli lite piggare. Är ledig imorn, M också, så skönt. Och Torben kommer hem från Danmark/Tyskland ikväll så då får jag goooodis :)

Btw, Gabriel, jag & Torben var och bowlade i tisdags förra veckan. JAG vann överlägset :D Det var kul!


Femte / tredje.

Blev ledig idag och tror att det behövdes.. Somnade klockan 8 igårkväll och märkte inte ens att M både åkte och kom hem från träningen. Vaknade dock 5.50 imorse av att grannens hund, snett ovanpå, skällde som en tok. Bor man i lägenhet så ska man inte ha hund som skäller som den där gör. Okej hundar skäller men den där är extrem.

Skulle ha kollat på Luftslottet som sprängdes igår men då somnade jag ju istället.. Får titta på den idag då. Det var dock den sämsta av böckerna så vi får väl se vad det blir.

Nu blir det en kopp kaffe.

Btw, bilen gick igenom besiktningen galant :) Får köra ett helt år till, whii.

Tredje / tredje.

3:e mars. Ska besikta bilen idag.. Undrar jag om den går igenom. Det gjorde den ju inte förra året.. Vi får vänta och se.


Jag och morsan var på Buddy Holly i fredags i Läkerolen. Var lika bra, om inte bättre, som när jag såg den förra året :) I lördags var jag och Johanna ut. Heartbreak som vanligt, sjukt mycket folk och sjukt lång kö när vi väl kom ner dit. Tror alla skulle ha tag på taxi samtidigt som oss för det tog lååång tid innan den kom. När vi gick hem svängde vi in på Frasses och tog oss en hamburgare, den satt fint då :)


Golvet i hallen är lagt och vi har köpt nya hatthylla och skohylla, blev jättebra! :)



Observera hur många par skor vi (läs jag) har, ser ut som det skulle bo minst 15 pers här :P Och det finns 3 flyttkartonger nere i källaren med bara skor också, haha :)


Tjao!