Snart helg igen :)

Bara 2 arbetsdagar kvar till helg, whii =)
Ska väl vara med M och Moa på fredag och utgång på lördag :)
Emma skulle ha haft inflyttningsfest men så hamnade hon på akuten i måndags så nu vet jag inte hur det blir med den festen.. Men annars fixar jag och Johanna våran egen fest! :)

Jag måste ha en ny dator, min funkar ju knappt.. Stänger av sej och krånglar. Den vill inte riktigt vara med längre :P Vet vad som är felet men vet inte vad jag vill ha för ny dator heller.. Eller om jag ska prova att formatera om den här och se om den funkar bättre då. Det visar sej :)

Ikväll blir det våfflor :) Fast har en hög med disk och som ligger och ropar på mej så kanske måste ta tag i den först..

Dags att sätta fart, S

Barnvakt

Ska hämta lillebror på fritids mellan kl 3 och halv 4. Han ska ju sova här inatt eftersom morsan jobbar till kl 6 imorn bitti och Torben åkte till fjälls idag. Så jag får ha bilen, whii :) Ska skjutsa han på tennisen vid 6 och sitta och kolla på han 1 timme, hoppas M följer med och sällskapar =)

Köpte Lancômes bodylotion, Hypnôse, för 420 kr.. Luktar ju fantastiskt gott och jag har ju parfymen också men är den verkligen värd 420 kr? Jag vet inte, men fanns bara en kvar så var tvungen att köpa den :) Har ju faktiskt letat länge efter den!

Är supersjuk, hostar, förkyld och allmänt risig.. Ska jobba hela helgen och på måndag är det lön och ny DR. Vad kul det kommer bli, då jobbar jag 11-19.15,  hela dagen alltså.. Kommer vara helt slut.

Nu ska jag ner i tvättstugan och tvätta så man får lite rena kläder :)

S

Host, host

Min hosta blir bara värre och värre, känns helt värdelöst. Känns mej helt slut i hela kroppen.. Men ska gå till jobbet om 1 timme så hoppas man är piggare då :)

Var på stan med Johanna igår :) Va in på Arbetsförmedlingen och frågade om jobb i Norge och fick nå papper och skulle gå in och kika på deras hemsida också. Vill göra nåt annat nu..

Imorn är det fredag.. Jag ska ha bilen och vara barnvakt åt Gabe =) Skjutsa han på tennisen och sen ska han sova här eftersom Torben ska till fjällen och morsan jobbar natt. Det blir nog bra!

Allting känns så skumt.. Så konstigt på nå vis, vet inte alls..

S

Hur..?

Hur lyckas hon? Britney Spears kan det där med skandaler :P
Fast jag tycker fortf att hon är lika bra, musikmässigt ;) Men det är ju vad jag tycker.  Vad tycker du?

image45

Läs mer på
http://starlounge.msn.se/


S

100-års fest

Hamnade hemma hos Niclas kl 15.30 och sen va det bara å köra :)
Hade verkligen jättetrevligt, både hemma hos Niclas och på Goya. Träffade en massa folk som va på Åland med oss fast som bor i andra städer, jättekul! :) Vid 23.15 gick jag vidare till Hangloose och mötte Johanna, Emma och Kalle. Dansade hela kvällen och tog en kebab med mos på hemvägen, fast det är inget jag har nåt större minne av :P Kommer ihåg att jag spillde på min matta..

Nu ska jag ta mej till jobbet, slutar kl 13 idag :) Skönt.

S

100-års fest

Ikväll blir det 100-års fest på Goya :) Kommer nog bli kul, hoppas på den iaf !
Ska till Niclas först. Farsan är i stan och Niclas hade sagt att det skulle komma folk till honom kl 14. Vi ska inte vara på Goya förns kl 19.. Hm, hur tänker dom ?! :P Hålla igång i 12 timmar är nog liiite mer än jag pallar.. Det löser sej :)

Var med Johanna igår, kollade på Let´s Dance och drack vin ;) Har ju inte druckit vin på 4 veckor, då är det illa ! :P

Måste ta tag i mitt hår nu.

S

Ledig dag =)

Är ledig från idag och lördag söndag :) Skönt!
Imorn är det fest på Goya.. Känner typ inte en pers och det är bordsplacering.. Men Niclas skulle försöka fixa det där han ;P Det löser sej.

Igår, på alla hjärtansdag, va jag och M ute och åt :) Mys. Niclas ringde mitt i maten och frågade om jag ville ha hans bäddmadrasser till sängen men har ju en som går över hela sängen redan så det behövdes inte. Men jag skulle kika förbi Anna nån dag och se om det va nåt jag ville ha därifrån för hon skulle nästan inte behålla nånting från sin lägenhet :) Och sen ska jag få Niclas soffa och hans soffbord, får ju nästan en helt ny lägenhet för att dom ska flytta ihop :P Nice.

Johanna ska på begravningen idag.. Lider med dej gumman!

Nä, nu ska jag äta lite frukost :)

S

Back in business

Hemma från Thailand igen och min telefonräkning ligger på nästan 1400 :- .. Illa!

Men det va en underbar vistelse med massvis av roliga och underbara minnen! Tatueringen på handen för 60 svenska kronor kommer ju alltid att finnas med mej :) Men veckorna har också haft sina nackdelar.. Blev sjuk i 1 vecka sammanlagt och var inte alls pigg där ett tag men mamma fixade tabletter på apoteket hon ;) Sen började man bli friskare :) Sen blev det en försening på 11 timmar när vi skulle hem, men det är smällar man får ta :) Nu är man hemma igen iaf och ska tillbaka till jobbet imorn.. Känns hemskt tungt och jobbigt faktiskt.. Men kommer man bara in i det igen så ska väl det också gå =)



Nu väntar jag på M :)

S