Tjugosjunde / tolfte.

Julafton, juldagen och annandagen har varit här och försvunnit igen.. Hur som helst, alla 3 dagar har varit fantastiska :) Julafton jobbade jag först mellan 10 - 14 och sen var det hem till mamma och äta en massa god julmat. Var skapligt mkt på jobbet då, fast dagen gick bra och jag och Plym hade kul iaf :) Fick fina julklappar, bla en ny bäddmadrass.. Hårdare än den andra som vi hade, eftersom jag har såna problem med ryggen så när jag vaknade på juldagen hade jag ännu ondare i ryggen. Men det är väl en vanesak.. förhoppningsvis.

Juldagen tillbringades först med båda våra familjer i våran lägenhet eftersom M fyllde år. Så klart kom båda familjerna samtidigt men det gick det också. Sen drog vi vidare till nån snubbe på söder med en massa annat folk :) Hade jättetrevligt hela kvällen och den avslutades på Heartbreak. Alla försvann (?) så jag var där ensam men gick hem efter ett tag och träffade Johanna på vägen :)

Gårdagen (annandagen) var vi först till mormor och fikade. Sen var vi på Tennstopet och åt och sen blev det hockey, Brynäs - Frölunda. M fick biljetter i julklapp av mej och jag skulle heja på Frölunda för hans skull. Tyvärr så förlorade dom iaf :P

Nu ska vi göra oss iordning lite, sen blir det till att åka till Köpis och trängas med alla andra hysteriska människor..



  


Hittade den här bilden utanför Musikbörsen när vi gick från Tennstopet :)

 

Kul! :)

Har inga bilder från juldagen, hade annat för oss =)



/ S


Tjugoförsta / tolfte.

Inte långt kvar till julafton nu.. Enligt Moa har ju tomten redan varit i vårat kylskåp och ätit tårta :P Hon hörde ju honom ;P

Golvet i köket blev riktigt bra iaf. Ingen kan komma och säga nånting annat!

 



Våra kära grannar har fest i lördags och förde ett jävla helvetes liv typ hela natten! Önskade att vi kunde ha fest på juldagen och föra ett ännu värre jävla helvetes liv. Det önskar jag mej i julklapp ;)


Har ont i huvudet, det kliar i öronen och halsen och är allmänt jättetrött.. Men börjar jobba kl 11 så det är väl bara att ta ett par treo så är man i form för att jobba hela dagen.

Moa blev förövrigt jätteglad för sina julklappar och presenter :) Vilken tur!



/ S

Artonde / tolfte.

Snart julafton och jag är inte klar med mina klappar än.. Eller jo, men inte till M. Vet inte riktigt vad man ska köpa.. Vet ju inte riktigt vad man ska köpa när han inte vet själv. Några förslag?

Har iaf klätt granen, det gjorde jag redan i tisdags :) Fint blev det.



Är iaf klar med både julklappar och födelsedagspresenter till Moa. Ska ju fira hennes födelsedag imorn kväll när jag har kommit hem från jobbet och hennes julafton hos M´s föräldrar på söndag. Det blir nog bra.

Torben håller på och lägger golv i köket just nu, låter lite illa ibland och han svär då och då, men det blir nog också bra :)

Nu ska jag försöka göra nåt att äta i röran sen åka och jobba..



/ S

Femtonde / tolfte.

Konstigt.. Varje år kommer det snö och varje år blir snöröjningspersonalen lika förvirrade och det blir kaos.. i hela Sverige. Dom väntar någ på året då det inte ska komma nån snö.
Halkade omkull när jag skulle gå ut till bilen och slog handen, så jag gick in igen, har tokont i handen just nu..



 




Fick bänkskivan på plats igår :) Snyggt som satan blev det! Tacka fan för det med det där priset... 
Nu väntar vi bara på kakel, ugn, diskmaskin, golvet och taket.. typ.






Lilla bilden är som köket såg ut när vi köpte lägenheten.. Ugly..
Det va en fågel som viskade i mitt öra att det var nån som ville se bilder på lägenheten, hm.


Ska träffa Johanna på stan kl ett :) Hoppas det slutar snöa till dess eftersom M har bilen idag.


/ S

Fjortonde / tolfte.

Hade så kul i lördags :) Grymt roligt på julbordet och även efteråt i stan. Hade velat åkt och tittat på när Niclas spelade men det blev ju som det blev.. M bangade ur och låg hemma ist, tråkig.

  


Gibson var här mellan fredag och lördag, älskade vän :)

  






/ S



"Man ska utgå från att alla är idioter" är det en klok människa som har sagt till mej ;)

Tionde / tolfte.

Gibson kommer hit imorn kl 6.30, Ska vara hundvakt från imorn till lördag eftermiddag :) Kul!
Torben kommer hit tidigt på lördag och ska börja med bänkskivan.. Får väl se hur tidigt det egentligen blir eftersom han ska ha "grabbkväll" hemma.. Hm.

På lördagkväll blir det julbord för hela slanten iaf :) Ska bli jättekul!

Nu är det kväller, väntar bara på M som ska komma hem från innebandyträningen :)

/ S


Sjunde / tolfte.

Ska snart iväg och jobba. Har jobbat hela helgen, sjukt mkt folk, har inte folk nå annat för sej på helgerna..?

Var barnvakt åt Gabriel mellan torsdag och lördag. I fredags var jag också hundvakt åt Gibson :) Älskade. När Niclas hade hämtat honom på eftermiddagen så åkte jag och Gabriel ut till Köpis så han fick köpa julklappar åt mamma och Torben. Dom blir säkert nöjda :)

Mer än så har det inte hänt den här helgen.. Jobbade med Johanna igår :) det var längesen.

Nästa helg blir det förhoppningsvis lägga golv och sätta dit bänkskivan i köket :) Så skiten blir klar nån gång..
Och på lördag blir det julbord med jobbet i Högbo =)

/ S

Andra / tolfte.

Med december kom även kylan.. 8 -grader, inte skönt.

Börjar kl 13 idag, Torben ska hämta mej strax så ska vi åka ut till Köpis och kika lite. Kanske handla nåt :)

Fick hem min iPhone igår.. Har börjat lärt mej hur den fungerar. Verkar bra än så länge :) Lite mer komplicerad än min tidigare telefon bara :P

Var på stan igår och lunchade med Johanna :) Trevligt att bara sitta och prata och titta på folk, finns mkt konstigt folk.. Kom nån jävla snubbe i typ rånarluva och sprang fort som fan genom hela nian, fast det kom ingen efter honom.. Skum typ.

Har målat köket 2 ggr, nu ska det bara målas en gång till så är hela lägenheten färdigmålad :)

Nu ska jag göra mej iordning.

/ S