Tjugosjunde / tionde.

Tidigare; låg på stranden och poppade Ipoden i öronen på högsta volym tidigare idag, dock utan solkräm på en del ställen så nu har jag bränt mej.. igen.

Nu; sitter här på balkongen i linne och shorts i 30 graders värme. Nice är det. Drack en mojito tidigare för att svalka, god är den! :) Bokade tid för tatuering igår, på torsdag smäller det, whii =) Kommer bli så bra! Och på lördag morgon är det dags att fara hem.. Skönt ändå att komma hem till sina vanliga rutiner och M såklart, saknar ju honom! Honey.

Blir till att gå ut och äta och dricka drinkar och spela lite minigolf för lillebrors skull senare, tycker om att vara utomlands :)


/ S

Artonde / tionde.

Bye bye Sweden, hello Thailand. Wihoo, dagen D är här och har nästan passerat, men 22.55 är det sagt att planet ska avgå :) Kan nog inte bli bättre. Och M är hemma och renoverar så jag slipper skiten :P Älskling.

I fredags var jag och Johanna ut. Kul var det! :) Fick dock världens skavsår på hälen när jag gick hem i mina nya Pumaskor utan strumpor och blött ute.. Ingen bra idé.

Nu är det dags att packa det sista och göra sej iordning =) Kommer sakna alla er här hemma men jag kommer tillbaka! :) Puss på er.


/ S


Trettonde / tionde.

Sitter och laddar över sjukt mycket musik på iPoden. Hittade jättemycket gamla bra album från allt och alla på min bärbara hårddisk, b.la från när jag bodde hemma. Gamla album från Backyard Babies och Hardcore Superstar :) Skitbra ju! Har hur mkt som helst att lyssna på.

Har hämtat hem min resväska från morsan idag. När jag ändå var där busade jag en massa med Gibson och var ute och gick med han en sväng :) Kompis.

2 dagar kvar att jobba, whii.



You can´t play on broken strings...



/ S

Tolfte / tionde.

5 arbetsdagar gjorda, 4 kvar.
Helgen har inte bjudit på mycket roligt. Jobb.. typ.

Har hittat en tatuering som jag ska göra när vi kommer ner. Den kommer att gå från höften och upp en bit på magen, kommer bli skitbra :) Får se om det blir en till på handen. Tur att Torben betalar allt! ;) Resultatet får ni se när jag kommer hem. Spännande =)

Mitten på oktober, helt sjukt vad fort tiden går. Snart är det julafton och juldagen :) Har nog den bästa jobbveckan innan jul iaf, det kom vi fram till i lördags :)

Nu ska jag göra nåt annat.

/ S


Sjätte / tionde.

9 arbetsdagar kvar tills vi åker, whii. Dom 9 börjar imorgon och räcker fram till nästa torsdag klockan 18..

Vilket maraton på tv då, först Ugly Betty sen Desperate Housewifes och sen Christine :) Fan vad kul!

Idag kom Torben hit fem i nio imorse och skulle sätta diskhon åt rätt håll på den nya bänkskivan, som han satte spegelvänd första gången. Men det blev bra nu :) Åkte till K-Rauta för att köpa lite reglar till det nya köket och köpte också en röd gren med grenar på med små lampor i. Matchar våran tv-bänk =)

Nu ska jag kika vidare :)

/ S

Fjärde / tionde.

Om 2 veckor packar man för fullt :)

Jag & Johanna var ut igår. Var kul, träffade mkt roligt folk =) Dansade så jag fick ont i fötterna, haha :P Sen mötte jag M och gick hem.

Kolla in den här musikvideon, it´s fierce!
http://www.youtube.com/watch?v=ZsgtYlTbCR4

:)

Nu ska jag ta lite kaffe så man blir lite normal igen..


/ S