Saknad.

Saknar M nå fruktansvärt redan och det har bara gått en dag.. Tur att jag ska jobba torsda och freda så jag får nåt annat att tänka på. Fast är ju ledig i helgen.. Vill gå ut på lördag jag men man vet ju aldrig med resten. Vi får väl se..

Brick & Lace på Blue moon bar ikväll, be there.

Ska väl ta nåt att äta och sen åka hem till morsan en sväng. Tråkigt att sitta själv ju..

S

5 km.

Har kommit hem från H-by där jag gick 5 km på 44 min :) Gick ganska fort.
Har även vart ut till Valbo och bytt mina skor till en mindre storlek så nu passar dom =)
Ska orka ta tag i disken som står på diskbänken i en stor hög, och sen fixa fram nåt att äta. Vill inte åka nånstans och köpa mat heller eftersom det är datumparkering och jag hittade en utan att jag behövde fickparkera :) Kan verkligen inte det så då hade jag åkt 3 kvarter bort och ställt mej ist :P

Underbart, 20 grader. Hoppas på lika väder i helgen när jag ska bo hemma hos mamma med Kwääl och Smilla. Blir ju spännande det också! Familjen ska ju till Danmark och Niclas och Anna ska till Skåne så då fick jag ha katterna och bo hemma hos morsan.. Annars har jag ingenting planerat i helgen.. Jag är ledig och alla andra är bortresta.. Boring!

S

Vad hände?

JES, Johanna, Emma och Sandra. Vad hände..? En försvann och så va det bara 2 kvar. Sorgligt..


M åker till Thailand idag.. :/ Fast bara 1 vecka, som tur är :) Hans plan går halv 3.. Saknar han redan!

Va till sjukhuset idag. Har ett bråck men det va inte nå farligt, skulle bara operera om det började göra ont och bli större.

Sista april imorn.. Jobbar till 15.30 och sen vet jag inte. Åker väl hem till morsan och följer med dom var dom nu ska. Dom ska väl titta på nån kase nånstans. Ska jobba på torsdag också så det gör ingenting :P

Ska försöka ta mej ut till köpis och byta storlek på skorna som jag köpte i fredags.. Fast först ska jag hoppa in i duschen :)

S

Ny byrå :)

Var ut till köpis igår och köpte en ny byrå så M får plats med alla sina kläder han också :) En malm-byrå, samma serie och färg som min sängstomme.

Har varit och jobbat 2 timmar nu på morgonen, en massa prisändringar, då måste man ställa upp =) Gick både dit och hem i solen, så underbart ute, luktar till och med värme :)

I måndags hade jag varit rökfri i 2 veckor. Det är bra gjort det. Känner inte för att slänga ut så mkt pengar på nåt som man bara blir sjuk av.. Fast det där med rökning har ju både för- och nackdelar om du frågar mej, min åsikt!

På tisdag åker M till Thailand, fusk.. Vill också! Han ska köpa en jacka åt mej om han hittar nån i Bangkok :) Pratade med Ida och enligt henne ska det finnas ;)

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag traska och köpa en hålslagare.. Måste verkligen ha en till alla mina förbannade papper..

Ska nog upp till Hemlingby idag också, promenera lite så man kommer i form :P

S


Sooool :)

Det är så underbart ute! Solen skiner och det börjar bli grönt överallt, förmodligen den bästa årstiden, man blir ju så glad! =)

Gick till jobbet imorse 10 över 6 och kom hem därifrån nyss. Ska äta lunch nu och ta det lite lugnt och senare ska jag förmodligen till Hemlingby med Rozza och M, fast dom ska springa och jag ska promenera =)

Helgen va fruktansvärt lugn. Fredagen slutade i sängen 22.30, somnade som en stock. Lördagen va jag bara hemma medans M fixade med bilen ute i byn. Han kom hem vid 21 och sen skjutsade jag han & Rozza till en inflyttningsfest och åkte hem och kollade på film ensam. Skönt det också ibland..

Vi städade ur köket igår :) Blev så himla fint, är nästan nästan klart nu =) Nu är det bara våran nya inredning i vardagsrummet som ska inhandlas.. Fast det kommer nog ta ett tag att få ihop allt som vi vill ha, är ju inte bara en grej ...

Måste vidare, S

Tiden räcker inte till ..

Har jobbat hela veckan förutom igår fast då var jag med M på jobbet ist :)

Har inte haft tid att skriva, kan bli så ibland..

Idag kommer Torben hit och ska väl försöka att kanske bli klar med köket.. Är bara lite spackel som ska dit och fläkten och sen borde det vara klart tror jag .. Ska vidare värdera lägenheten, får hoppas den går upp lite i pris så topplånet inte blir så mkt..

Vill ju ha en bil nu också, har hittat finaste golfen VR6 som skulle vara en dröm att äga, får hoppas på det bästa ;)

M är ute i byn idag och fixar med sin bil, får se vad jag hittar på idag, har redan tråkigt.

S

Ny tv :)

Vi va ut på köpis igår och köpte en ny tv :) Superfin med kostade dock 13 000 kr .. Undrar om en tv kan vara värd så mkt pengar? Om man inte ångrar sej efter några veckor när man har lessnat på den? Jag vet inte, den står iaf i mitt vardagsrum nu och ser fin ut :)

image52

Jobb idag till kl 18 sen ska jag nog ut till byn med M och sova där inatt men imorn blir det nog party :)

Måste sätta fart!

S

Sambos

Jah och M kommer bli sambosar :) Han har idag sagt upp sin lägenhet och ska flytta in hos mej. Vi bor ju billigt iaf =)

Var på köpis igår och klippte mej för presentkortet jag fick av M i födelsedagspresent. Blev jättefint i håret :) Kortare och med lite lugg, det var inte igår!! Köpte också en ny Peak-tröja eftersom jag förstörde min andra.. Blev en ljusrosa :)

Lördag blev det nog utgång, förhoppningsvis =) Vi får se. Bara jag & Johanna I think.

Dusch nu och sen hem till morsan en sväng :)


S

21

Fyller 21 idag =) Men hade kalas igår hemma hos morsan.. Fick en massa pengar, en ny DVD, snapsglas och ett presentkort på SeaFun :) Fick också en klippning hos Cityfrisörerna av M =) Kan verkligen behövas!

Har varit en jobbig helg annars.. Jobbat och det har varit mkt folk både lördag och söndag. Jobbar till 19.15 idag men är ledig imorn :) Nä, nu måste jag sätta fart!

S

För snäll ..

Jag ska upp och jobba imorn och ändå går jag med på att hämta M i Sandviken kl 2 inatt.. Om 2 timmar alltså, känns som jag behöver sova innan jag ska åka så .. godnatt !

S

Köket nästan klart ..

image51

Lite skillnad, inte riktigt klart men hoppas på det till helgen :)

Thailand

Läser idag på Aftobladet och Expressen att det är en liten flicka som har dött i Thailand pga maneter.. Kom hem därifrån för bara 2 månader sen.. Iof va vi på Phuket och dom va på Koh Lanta men ändå, ligger inte allt för långt ifrån varandra. Hade det varit Gabriel vet jag inte vad jag hade gjort..  Vill inte ens tänka tanken..


Det va ju en tjej på Phuket som blev mördad på en strand på Phuket bara för nån månad sen också. Att en sån sak får hända. Thailändarna lever ju på oss turister, hur kan dom då gå och döda folk? Iof står det skyltar uppsatta att man ska inte gå ner på stranden när det är mörkt ute, för det är verkligen mörkt ute,  man ser i princip ingenting och vågorna gör så att allt annat ljud där nere försvinner, 
man hör ingenting annat! Allt det här gör ju inte att fler turister åker dit, jag tror att dom som har varit där och vet hur underbart det egentligen är, dom åker nog dit igen. Men sen är det ju upp till var och en vad hur man tycker och tänker..

image50
Gabriel, Thailand -08

S

Beauty Tubes

Köpte den där mascaran igår, den som är röd och vit och går på reklam på tv, fast den var ju inte framtidens fransförlängning som dom säger.. Det var definitivt inget fel på den men den är ungefär som alla andra dom där mascarorna som man ska ha på 2 lager olika utav. Men då vet man det :)

Köpte en ny bodylotion på HM igår också, LdB´s shea oil, luktar så fantastiskt gott =)

image49
Snart dags för jobb.

S

Pension.

Var in på banken efter jobbet i måndags. Skulle bara sätta in pengar på mitt konto från resan, men startade också ett pensionssparande :) Superbra! Annars hade jag aldrig orkat ödsla energi på sånt där än.. Känns ju som jag har några år kvar tills jag ska sluta jobba, närmare bestämt år 2052.. Fantastiskt långt dit!

Måste ner på stan och köpa en vårjacka.. Gick runt i min tjockaste Peak-jacka igår när det var 12 grader varmt ute.. Känns som det är lite fel :P Idag däremot är det ju regn, inte lika roligt.

Nä, dags att kila.

S