Brittan till Sthlm.

Wheej, äntligen. Som jag har längtat men nu kommer hon, eller den 13 juli men det är ju snart :) Britney Spears till Globen, det måste man ju bara se! Coolt.

Sista jobbdagen sen är man ledig i 3 dagar, hoppas på fin fint väder! =) Förmodligen utgång imorn då :)

Börjar bli förkyld. Var ute och gick i Hemlingby med blött hår igår, men det var ju så jävla kallt så nu blir man väl sjuk.. Typiskt!

Nu ska jag sätta fart!

/ S

We made you

Eminem, klockren låt!




Har varit ner till Arlanda och vänt, halvvägs till Thailand iaf...



/ S

tjugosjunde i fjärde.

Har jobbat hela helgen, är helt slut pga pollenallergi, rinner från både ögon och näsa och huvudet är helt igentäppt, men jobbar idag också och imorn är jag ledig.

Nu sitter äntligen tapeten på väggen, snyggt!

I lördags var vi hem till mamma och grillade. Gott!

Nu ska jag göra nåt vettigare..

/ S


tjugoförsta i fjärde.

Har varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål. Eller tagit ur en lagning från förra året och lagt i en ny. Behövdes tydligen.. Tycker inte om det där! Gör bara ont.. men blir förhoppningsvis bra till slut.

Har varit hos morsan idag. Planerar nog en thailandsresa i oktober *iiiihh* Skulle vara så jävla underbart att åka dit igen! Så river M i köket och hallen medans jag är borta så jag slipper skiten :P

Nu blir det Desperate Housewifes! :) 


/ S

Maskinen.

Haha, i lördags var jag, Johanna och hennes kusin Linnéa på Maskinen på Blou Moon bar. Hade jättekul och träffade mycket folk :) Hade jag och Johanna dock varit kvar lite längre så hade va hamnat på efterfest tillsammans med Maskinen och dom som han var med. Coolt :P Men dom hade inte dragit förns vid halv 6 på morronen och då hade jag redan varit helt död så det va lika bra att det inte blev nåt! ;P Hade iaf skitkul!!

Jag & Johanna, haha.




Igår var jag och M ut till Ikea och köpte en gardinstång att sätta inne i sovrummet och köpte nya gardiner till vardagsrummet och matchande soffkuddar på Jysk. Blev jättefint! :) Men tapeten sitter inte på plats så den väntar vi fortfarande på. Förhoppningsvis kommer han redan ikväll och sätter upp den.

Nu ska jag ta tag i disken!

/ S

Friday.

Ska åka och jobba snart. Jobbar till 19.15 ikväll. Trökigt på en fredag men nån måste göra det också! Ledig hela helgen iaf :) Hoppas på finväder!

Annars då, inte mkt.. Min bil gick igenom besiktningen :) Så nu får jag köra 1 år till i den *wheej*
Vi väntar på att tapetseraren ska ta sej hit och sätta upp våran tapet på väggen bakom soffan. Då är vardagsrummet nästan klart, är bara golvet och socklar som fattas =)

Nu måste jag sätta fart!

/ S

22 år

Så, nu är man lite äldre. Fyllde ju år igår, Ms familj var här igår kväll. Fick en Triss, Stora Paketet, med 7 lotter. Vann ynka 25:- på en utav lotterna. Fick även ett silverhalsband med ett hjärta, superfint! :)

Har varit på arbetsintervju idag, gick sådär men får se hur nån gång nästa vecka. Just nu känner jag mej inte så sugen på att byta jobb.. Fast lite spännande skulle det ju vara :P

Börjar jobba kl 12 - 19.15. Imorgon börjar jag kl 6 och på fredag är jag ledig :) Nice!

Måste kila!

/ S

Rökfri 1 år.

Japp, idag är det 1 år sen jag rökte min sista cigarett. Det har varit hårt och jobbigt men det har gått! :)


I lördags hann vi med mycket. Var ute på köpis halv 10 och klippte oss, drog därifrån vid 11, åkte till Mickes jobb och hämtade hans jobbarbil som vi hade packat full på fredagkvällen. Skräp från balkongen som vi slängde och vid 12 var vi klar med allt. Åkte hem till mamma och solade lite och senare blev det utgång på Heartbreak. Va väl sådär kul, men det gick. Jag och M drog vid tjugo över 12 iaf, upp till Frasses och köpte mat och vidare hem för att äta och sova. Igår var en riktig degig dag. Inte för att man mådde dåligt men seg och trött..

Imorn fyller jag 22 år. Mamma fick Niclas när hon fyllde 22.. Jag ska INTE skaffa barn än, är inte riktigt klar med min ungdom än :P



/ S

Ajaj.

Ont i HELA jävla kroppen. Gör så ont..
Är det inte benen så är det armarna, och är det inte armarna så är det magen eller ryggen.. Men det är en skön känsla! :)


/ S