Bil :)

Har ansökt om billån nu :) Vill verkligen ha golfen!! Så fin =)



Har hämtat ut mina skor nu, blev inte dom som du sa Emma, det blev dom andra ;) Passade prima :)

Personalfest imorn, ska bli askul :) Brännboll mot Sandviken, får se vem som vassast.

Var till Hemlingby och sprang igår, snacka om träningsverk idag! Fy vad ont det gör ..

S

Tandläkaren

Ska vara hos tandläkaren tjugo över 11. Vill inte... Har sån fobi för tandläkare.. Och jag har fortfarande inte fått min räkning för frisktandvården. Skumt.

Börjar jobba kl 13. Har ju jobbat hela helgen, har varit så dåligt väder så inte gjorde det mej nåt. Är ju lön på fredag så var inte så mkt folk, skönt det. Ledig imorn iaf :) Ska förmodligen ner på banken då och skriva lite papper =)


S

Kär!

Satt och kollade på skor igår på nätet och hittade dessa skönheter.. Helt underbara!

image53

Lön på fredag ;)

S


Slut på datumparkeringen :)

Äntligen slipper man den skiten, iaf fram till den 1 oktober.. Är ju skönt det iaf :)

Sitter och väntar på att M ska komma hem. Ska laga lite mat och sen förmodligen sitta på Interpool senare ikväll och kolla på hockeyn som börjar kl 22.30 och jag ska upp och jobba imorn.. Skönt.. Fast sitter förhoppningsvis bara där den första perioden..

Har beställt en t-shirt och ett linne från H&M idag :) Lite nya kläder skadar ju aldrig. Lön nästa fredag :) Ska ut och leta nya skor då, med höga klackar, älskar höga klackar, även fast jag får grymt ont i tassarna ibland.. Men är så snyggt, med ett par solbrända ben till är det inget som slår det ;)

Nu är jag hungrig. Blir kotlett med ris idag :)

S

Brun genom ett fönster?

Är det någon som har svar på dagens fråga? Om man kan bli brun genom ett fönster, t.ex. ett fönster i bilen? Jag är tveksam men har googlat på skiten och nästan kommit fram till att man måste sitta i minst 25 år för att det ska hända nåt överhuvudtaget.. Fast är iaf hemskt tveksam om det funkar alls..

Ledig hela helgen :)

Fredag, lördag och söndag är jag ledig, whii. Är cruising på lördag, får se vad som händer.

I tisdas kom han äntligen hem, min M :) Fick 2 t-shirtar och en parfym, luktar gott! Fick den senaste av Britney av morsan när hon kom hem från Danmark i måndas också. Har alldeles för många parfymer, hinner inte använda alla :P

Sitter och kollar på hockey nu, Sverige - Danmark. Väntar på att M ska komma hem, han fixar med bilen..

Va ut med JES i lördas ;) Hade jättetrevligt! =) Härligt att vara vi 3 igen, hade kul.

S

Rusning

Med GD imorse kom också våran DR. Det har varit så förjävligt mkt folk hela dagen. Stannade en timme längre än jag skulle för det var näst intill kaos. Fast tiden har gått fort iaf :)

Kan inte med ord beskriva hur mkt jag saknar M nu.. Dom skulle vidare till Bangkok imorn bitti kl 6, alltså ungefär när jag kommer gå och lägga mej, vid 1 inatt ;) Fränt.. Hoppas han hittar en jacka, jag håller tummarna!

Ikväll blir det vin iaf =) Har inte druckit en droppe alkohol på 3 veckor, om man räknar bort i måndags när jag & M var ute och åt :P

Smilla hatar verkligen Kwääl!
Men nu måste jag hoppa in i duschen!

S


Kattvakt.

Sitter hemma hos morsan nu och är kattvakt åt Kwääl och Smilla tills på söndag kväll. Smilla är skitlöjlig medan Kwääl inte bryr sej. Töntkatter..

Pratade med M idag :) Han hade snorklat och solat idag. Jag vill också! Fast vi ska åka dit nån gång, bara han & jag =) Åh, vad jag saknar han just nu.. :/

Kollar på Sanningens ögonblick på 5:an. Värdelöst program.. Fast finns inget bättre attt kolla på just nu.

Jobb imorn, 8-16. Skön tid.

S

1 maj.

Så har det varit sista april även i år, och det blev lika lugnt som förra året. Jag, Torben & Gabriel var och kollade på en majbrasa och lite fyrverkerier och åkte sen hem igen.. Ska ju och jobba om en dryg timme så det gör ju inget egentligen. Tycker inte om att vara dålig och bakis på jobbet.

Familjen åkte till Danmark imorse så inatt och hela helgen ska jag sova där hemma med Smilla & Kwääl. Får se vad som händer annars, inte mkt skulle jag tro..

Saknar M.. Hade också velat vara i Thailand nu. Fast han kommer ju hem på tisdag igen, som tur är :)

Måste kila vidare!

S