Tjugosjätte / andra.

Har hunnit med nästan hela min "att-göra" lista. Rengjort badrummet, har gort ren både kakel och duschväggar så nu är det nästan kliniskt rent där inne. Har rensat ungefär halva garderoben, hittade inget speciellt där inne men upptäckte att jag hade sjukt mkt halternecklinnen :P, och diskat. Har dock inte dammat och städat resten av lägenheten. Får ta det en annan dag. Sitter här nyduschad och öm i mina fingertoppar efter allt gnussande i badrummet..


Lägger in en bra låt (och video) av Sean Paul iallafall.





Bra va?! :)

Tjugosjätte / andra.



Funderar på vad jag ska göra idag. Städa skulle jag behöva göra.. och rensa garderoben.. och diska.. och göra riktigt rent i badrummet.. och damma.. men allt är ju så tråkigt. Förutom städa garderoben då kanske. Man kan ju hitta nåt fint som man har glömt bort :)
Är ju ledig idag eftersom snälla Plymen jobbar åt mej eftersom jag ska iväg ikväll. Hade kanske kunnat jobba men orkar verkligen inte stressa. Är inte gjord för att stressa helt enkelt.
Har fastnat en aning i The Sims. Köpte 2:an häromdagen, Double Deluxe. Har ju aldrig spelar The Sims i hela mitt liv så nu är jag lite fast i det. Kan ju också vara ett alternativ att göra idag.
Har ju ingen vovve hemma längre och då är det inge kul att gå ut och gå längre.. Frågade M imorse när vi skulle köpa en hund och han sa att han också saknade Gibsons tassande på golven här hemma :) Fast har ju en del kvar att rusta också, och det är inte gratis! Har ju världens petigaste hantverkare här hemma som inte nöjer sej med vad som helst. Och när jag tänker efter så gör inte jag det heller eftersom det är jag som ska bo här :)


Nu är det dags att ta tag i nåt på min evighetslånga lista med "att-göra" saker..




Bjuder på en bild på Gibson i snön på morsans baksida :)


Tjugofemte / andra.

LÖN IDAG !!! :) whii. alltid kul att få pengar!


Imorgon ska jag och mamma på Buddy Holly på Läkerolen. Såg ju den i Stockholm med jobbet för ungefär 1 år sen, tror det var typ början på mars eller nåt, och fick ju biljetter i julklapp av M så då bjöd jag med mamma eftersom han inte ville följa med ... Trökskalle.

Då får dom städa undan fort i Läkerolen eftersom det är Brynäs - Frölunda på lördagkväll. Ms pappa har köpt biljetter till oss men nu kommer Johanna hem på lördag så då har jag ingen lust att gå på hockey längre :) Får väl se vad vi hittar på.


Niclas och Anna kom hem idag och hämtade hem Gibson .. Saknar han redan.


Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng.

Nittonde / andra.



Gibson, finast i världen.


Nittonde / andra.

Har suttit och kikat efter lite nya kläder att använda när sommaren kommer, men om man tittar ut just nu så skulle man kunna tro att sommaren aldrig kommer att komma i år.. Snön vräker ner och kallt som fan. Inge deprimerande alls. Nej nej.

Iaf, det här kommer nog bli fint till sommaren :)

   

Gillade färgen på toppen, skönt blå :) Beställt från HM och det blev bara 240:- Som hittat! =)
Det farliga med att handla på nätet är ju att det är så lätt, några klick bara så är det klart. Men det är ju så kul :)

Nu ska jag och Gibson ta en promenad i snövädret. Han tycker ju att det är kul iaf =)



/ S

Artonde / andra.

Läste nyss på Aftonbladet att det kan komma upp till en halv meter snö på sina ställen i helgen. Jag som ska jobba.. Tänk om jag inte tar mej från jobbet, bilen snöar igen eller nåt :P Haha, då skulle jag börja gråta.


Sitter och halvtittar på slalomen nu. M är på träning. Ska snart lägga mej i sängen och läsa lite. Läser "El Choco". En riktig handling med en svensk, Jonas Andersson, i huvudrollen, som har suttit i ett Bolivias mest ökända fängelse. Helt sjukt, man får köpa sina celler när man kommer dit. Kan inte ens föreställa mej. 


 



Nu ska jag göra mej iordning för sängen :) Ledig imorn!
Appropå ingenting, Torben har satt upp allt tak både i vardagsrummet och i hallen och fått upp spottarna i hallen också. Så snyggtHar före- och efterbilder men det får bli en annan dag! :)


/ S


Sjuttonde / andra.

Ca 1 vecka sen jag skrev här men har haft annat för mej. Gibson har ju varit här nästan hela tiden :) Som en skugga ungefär. Följer en vart man än går, till och med in i badrummet :P

Torben har iaf satt upp tak i sovrummet och halva vardagsrummet, blir skitbra! Har fått spottarna som ska sitta i hallen och köket så nu kanske taket åker upp där också snart =)

Förra onsdagen fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk och sen dess har den kommit och gått hela tiden. Ibland gör det så ont att jag bara vill lägga mej ner och dö typ.. Inte så bra! Men just nu är det okej.

Niclas skickade ett sms för typ en timme sen. Dom satt på en strandbar, tittade på solnedgången och drack mojitos.. Inte ett dugg avis, inte alls! Vi får ju var här hemma och bada i snön..


Nu ska jag åka och tanka bilen och sen hem till mamma.


/ S 

Nionde / andra.

 


Gison gräver en grop på morsans framsida :) Haha, tok!


Vilken grym huvudvärk jag har, och ingen aptit fast jag är hungrig. Jobbig dag! + att det kräksnöar ute just nu..

Åttonde / andra.

Blogg.se är verkligen värdelöst! Är alltid nåt som inte fungerar. Har provat och skrivit det här inlägget 2 ggr redan, 3:e gången gillt då kanske..


Gibson ligger här i soffan och sover, gullunge! :)


 


Helgen var hemskt lugn, inte ens grannarna hade fest, kors i taket. Annars brukar det vara antingen dom bredvid eller han under som spelar musik på högsta volym typ hela natten.. Tycker INTE om mina grannar!

Hänger kablar överallt i lägenheten eftersom elektrikern har varit här idag och kommer tillbaka på onsdag. Kommer att få leva på 2 uttag över hela helgen. Jättekul.....

Nu blir det lite lunch.


/ S


Femte / andra.

Ledig dag idag :) Hämtade Gibson igår kväll efter jobbet och ska han till imorrneftermiddag. Btw, Niclas & Anna är nog på väg till sina öar nu nånstans ute i det thailändska havet.. Inte ett dugg avis! Nej nej..


Jobbade arslet av mej igår. Eller har gjort det hela veckan. Vill bara bli klar med det jag håller på med men det kommer nog ta iaf 1 vecka till. Tur att jag jobbar i helgen.. Fast inte så kul.


Idag blir det till att ta en promenad hem till morsan och sen får vi se om hon skjutsar hem oss. Jag orkar nog gå men det är värre med Gibson. När han lessnar så ställer han sej och sen står han där. Då får man muta med honom :P


Nu ska jag göra nånting annat.



/ S

Första / andra.

Kul. Nu snöar det.. igen. Det behövs verkligen.



Första / andra.

I onsdags var jag ner till Sthlm på möte på HK. Va lite spännande att se det också. Va dock ett helvete att ta sej hem när det snöade som värst och hade sjukt ont i både magen och ryggen. Som tur var så hade jag morsans bil och inte min golf :P Det hade inte varit så kul.. Aja, jag kom hem iaf :)

I helgen har jag varit ledig. I lördags va vi hem till Torben och morsan för Torben fyller ju år nu i veckan. Och igår var vi hem till Niclas och Anna för Anna fyllde igår. Va också ut till Köpis igår mitt på dagen. Sjukt mkt folk dock.. Inte kul att gå där ute då.

Jobbar mellan 11 och 19.15 idag. Kommer nog bli en lång dag för jag har så mkt att göra men vet inte vart jag ska börja nånstans.. Det är inte lätt..




/ S