jobba

nu har jag jobbat tisdag, onsdag och ska jobba idag också. iof har jag jobbat i 3 års tid nu men ville bara uppmärksamma er på det :P är ledig fredag och hela helgen :) helgen blir nog hemskt lugn. M har jag moa och farsan kommer hit på lördag så ska träffa han en sväng också =)

imorn måste jag iaf ner på banken. måste lösa in den utbetalningen som vi fick från fritidsresor när planet blev 11 timmar försenat när vi skulle hem. 200 ynka kr styck fick vi.. det va säkert många som missade en hel arbetsdag och 200 kr täcker knappast upp det.

fick en stor rund fettfläck på min peak-tröja igår.. =/ fråga mej inte hur det gick till men det blev när jag stog och gjorde tacos.. precis på magen, så nu kan vi ju göra oss av med den också.

nä, börjar kl 11 så ska sätta lite fart nu.

S

Köket

Nu sitter bänkskivan, ugnen, hällen och diskhon på plats :) Igår skedde detta under och idag sitter kaklet på plats, har dock ingen bild på det än, men det kommer :)


Funderingar

Det är så himla mkt som snurrar runt i mitt huvet regelbundet. Om allt ! Spelar ingen roll vad jag gör, om jag jobbar, duschar eller står och diskar så finns dom där. Just nu har jag en fundering som ingen annan än jag har svar på. Det är ju lite synd.. Vill inte bestämma mej för en viss grej, vill ha flera alternativ, inte bara ett. Får väl göra det bästa av situationen, vad nu det är.. Jag vet inte. Är så svårt att förklara..

S

Blev ingen katt.

Nepp, dom skulle ta med henne till Åre. Lika bra det för vet inte hur mkt jag pallar. Skulle vara tvungen att helsanera lägenheten pga M. Han är väldigt allergisk han.. Inte lika illa för mej dock, det är ju bra eftersom jag ska ha Kwääl mellan den 1:a maj och 5 dagar framåt :) Och då är ju M i Thailand iaf så det passar bra ihop =)

Har hittat en bra låt; Brick & Lace - Heartbreaker

S


Påsk.

Jajamän, imorn börjar påsken.. Den börjar tidigt i år. Kommer ihåg att det var påskafton på min födelsedag, de 7:e april, förra året :) Apropå födelsedag, min mormor fyller 75 idag, GRATTIS =)

Fick hem min dator i måndags :) Så nu står den här på bordet, så fin så :) Men måste skaffa en trådlös mus för tycker inte om den här plattan, tycker allting tar sån tid :P

Och nu har det ju kommit en massa snö också.. Skittråkigt! Ville ju ha värme och vår nu ju :)

Var till tandläkaren imorse. Fyllde i nån gammal lagning som var lite sliten. Sen gick jag hem till mamma och jag följde med henne när hon klippte sej. Åkte hem och fikade lite, upp till maxi och handlade och sen åkte vi till ÖB och sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här.. Har ätit nudlar och kollat på Våra bästa år. Dom kommer fan ingenstans i den där serien. Man kan kolla en gång ena veckan och kolla på det 2 veckor efteråt och dom är fortfarande kvar i samma dialog, det är ju helt fantastiskt! :P

Imorn kommer förmodligen Smilla hit, Niclas och Anna ska ju till Åre över påsk..

Torben ska fortsätta på mitt kök i helgen när han är långledig och jag jobbar ju iaf så. Han kom ju inte så långt förra gången, får hoppas på att han kommer längre nu iaf! :)
image46
Nu ska jag hoppa in i duschen.

S


Melodifestivalen

Tyckte det va helt rätt låt som vann! Har fått hem skivorna nu också, diggar melodifestivalen jag ;)

Har jobbat hela helgen. Jag och M var till Rozza, som fyllde 21 i lördags, och fikade lite. Sen åkte vi hem och kollade på hockeyn, dom vann med 4-0 :) Match ikväll också har jag hört.

Får min dator idag :) whii. M skulle hämta hem den.

Jobbar mellan kl 11-19.15 idag. Lång och jobbig dag när man har jobbat helgen.. Men är ju ledig tisdag + onsdag eftersom jag jobbar påsken också.

Måste sätta fart nu!

S


Suck ..

Blev ingen dator idag har jag fått höra .. =/ Besviken jag blev då.
Kommer på måndag isf.

Rozza fyller 21 imorn så då ska jag & M dit och fika :)

Nytvättade kläder iaf, och väntar på att jag ska hämta M på hans jobb när han kommer till stan.
Bättre än så blir det nog inte idag.

S

Lägenhet

Jag och M var och tittade på en lägenhet på Stigslund igår. Så jävla fräsch 2:a, totalrenoverad -07. Kan inte bli bättre. Inte för att jag ska sälja min lägenhet men jag var med som moraliskt stöd :) Men jag tror den går upp alldeles för mkt ..

Va till tandläkaren idag. Tog M´s bil från hans jobb och upp till Andersberg. Dom har ju biljettautomat där uppe på parkeringen nu och det hade jag inte en aning om och ingen väska/plånbok hade jag med mej heller.. Men hade varken hål eller p-böter när jag kom ut därifrån :) Flyt. Fast ska tillbaka dit på onsdag och lägga i nånting i min gamla lagning.. Förstog inte riktigt vad hon pratade om.

Tvättstugan mellan 13-16, rena fräscha kläder är det bästa som finns! =) Och förhoppningsvis får jag min nya dator idag också :) Synd att jag ska jobba i helgen annars så hade det varit riktigt skönt :P

S

Ny dator

Imorn, förhoppningsvis, kommer min nya bärbara dator :) Ska bli så skönt å bli av med den här skiten som inte fungerar som den ska.. Det blir nog bra! =)

Ska iväg och jobba snart. Ska försöka hinna med M och kolla på lägenheten mellan kvart i fem och kvart över fem också. Hoppas det går bra! :) Ska kanske inte vara nå problem..

Torben började bygga mitt kök i lördags.. Han kom dock inte så långt men det är en början iaf. Ser just nu förjävligt ut i hela mitt kök, kan knappt vara där, han ska nog fortsätta till helgen hoppas jag, när jag jobbar får han ju vara ifred :)

Fyller snart 21 jag också.. Vad önskar man sej när man fyller så onödigt ? =/ Pengar kommer ju alltid behövas! :)

S

Trasig mobil

Va en ganska lyckad kväll igår iaf :) Blev ingen fest hos Emma men jag och Johanna tog saken i egna händer och var här hemma istället. Taxi ner på Hangloose och va där inne ett par timmar, ut igen och upp till södergrillen, kebab med mos =)

Vandrade förmodligen hem eftersom jag vaknade fullt påklädd i min säng kl 8 imorse. Då låg min Ipod i sängen och min jacka + halsduk på golvet neranför sängen. Letade efter min mobil och hittade den också i sängen, dock med spräckt skärm .... :( Vet inte vad jag har gjort med den, måste ha tappat den i golvet i hallen eller legat på den eller nåt.. Skärmen är helt död, förutom en stor spricka inuti den. Min finaste Samsung .. Så nu sitter jag med Torbens SonyEricsson, årsmodell lite äldre men den får funka så länge.

Haha, Nöjesmix frågade oss igår inne på Hangan vilken som var den bästa konserten man hade varit på var, och jag svarade GES. HAHA! Vilket skämt. Har ju faktiskt varit på Gyllene Tider, Backstreet Boys och Backyard Babies men jag svarade GES.. Dom tog kort och grejer och har sett skiten på deras hemsida, haha.. Så tokigt det kan bli :P

Snart ska jag kolla på reprisen av Grey´s Anatomy och vänta på M :) Ikväll blir det MAX, frisco skulle sitta fint nu!

S