Tjugosjätte / första.

Kul å köra ensam ner till Östervåla imornbitti när dom säger att det ska bli jordens oväder.. Kommer väl fastna i en snödriva nånstans och dö.. Just my luck!



Behöver bättre tider nu, allting känns bara piss och jag vill bara sätta mej ner och grina ögonen ur mej. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka snart..Förhoppningsvis.








Tjugofemte / första.

LÖN IDAG :) whii.


För prick 2 år sen åkte hela familjen till Thailand.. Så skönt det var. Niclas och Anna åker ju den 3:e feb och är borta i 3 veckor dom. Fuskit. Fast jag och mamma ska ju dela på Gibban så det det blir nog bra iaf :)


 



I lördags gick jag hem till Johanna, som kom hem i fredags btw :D Satt och drack vin och sen vandrade vi hem till Morgan och satt där och drack lite istället. Runt 12 gick jag hem och lite senare gick dom ner till krogen. Jag hade ju ett ansvar och skull upp och jobba på söndagen så kände att jag ville ha några timmars sömn också :)


På onsdag ska jag åka ner till Stockholm och vårat huvudkontor, spännande :)

Nu blir det lite lunch sen måste jag åka och köpa kylarvätska till bilen. Den är fortfarande trasig.....
Men reglarna i taket sitter på plats iaf :D Nånting bra. Hoppas han under oss var riktigt bakfull igår morse och hade en jävla huvudvärk när M och Torben satte igång att borra. Rätt åt han.



/ S

Tjugoandra / första.

Har precis suttit och kollat på Into The Blue 2 - The Reef. Ganska bra men är inte så förtjust i filmer som det är mycket dykning och hav och sjöar med i, har lite (läs extremt) svårt för vatten. Såg lite roligt ut när vi var i Thailand första gången och vi skulle åka longtailbåt ut till en strand. Höll på att skita på mej av skräck. Satt och blundade och kedjerökte typ en halvtimme för jag var så rädd :P
Aja, filmen var som sagt ganska bra iaf :) Fin natur! Höhö.

 

 

 Kollade också på Sommaren med Göran igår, haha, den var rolig! :)

Sitter här ensam btw, M är på hockeykväll hos en kompis. Vårat PS3 blev det nå fel på igår så dom kunde inte vara här hemma, to bad ;P

Jobb hela helgen och då ska Torben och M regla i taket, thank god att jag slipper vara med på det!



/ S


Nittonde / första.

Jobbade mellan 6 och 10 idag. Kort men skön dag, var dock helt borta imorse när klockan ringde kl 4.40.. Konstigt.


Efter jobbet åkte jag hem till morsan, pratade lite och gick ut en sväng med Gibson :)
När jag kom hem började jag med att räkna på räkningarna, lönen räcker den här månaden också, höhö ;D Sen diskade jag, plockade undan granen och ena julstjärnan i köksfönstret, grattis, kunde dock inte plocka bort den i vardagsrummet eftersom jag för tillfället inte har någon annan lampa att ställa där just nu.. Aja, när jag ändå höll på att städa lite, gjorde jag rent i badrummet och nu sitter jag här nyduschad och kollar på ett gammalt avsnitt av One Tree Hill..

Blir tidig kväll ikväll eftersom jag börjar kl 6 imornbitti också.. Då börjar sommarkläderna droppa in :) Spännande..



/ S

Artonde / första.

Helgen har varit väldigt lugn. I fredags däckade jag av på soffan halv 9 och sov till kl 10 i lördagsmorse :P Och i lördagskväll va jag hemma hos mamma och åt tacos och tittade på Robinson. M hade hockeykväll här hemma och jag pallar inte att lyssna på dom där hockeynördarna en hel kväll..

Klockan 11 börjar jag jobba. Blir en lång dag idag och upp och börja kl 6 imorn bitti.

Har haft huvudvärk i en veckas tid nu.. Går på typ 6 treo om dan för att orka med.

Nu är bilen lagad och fixad iaf, så nu är det bara att åka igen :) Skönt det iaf.



/ S

Trettonde / första.

Nu får det gärna bli lite mildare väder och helst sommar... Skulle inte skada.

Va ute och gick med Gibson igår. Kallt men fint väder iaf.. Och han tycket ju att det är så himla kul med snö :) Ska hoppa i alla snöhögar och gå i dikena där det är djup snö. Knäppis.
Har bilder men som vanligt går det inte att lägga upp dom.. Blogg.se funkar bra!


Idag blir det jobb men först måste jag hem till morsan och hämta glykol till bilen. Det är nåt som är trasigt så den läcker kylarvätska.. I år igen.
Hade haft inbrott i bilen när vi kom ut i måndags morse också. Knackat rutan på förarsidan och stulit M´s DVD-skärm, hans solglasögon och fjärrkontrollen till bilstereon, som förövrigt satt där den skulle utan en skråma. Haha, det va inte hjärnan som tryckte dom idioterna plattfotade iaf!


/ S

Elfte / första.

I fredags va jag & M på Monster. Arena Rex var förband åt MamaKin. Riktigt bra var det! Hade jätteroligt :)
Va dock sjukt svårt att få nå bra kort pga att rökighetsfaktorn va liiiite för hög :P



Niclas

Läs recensionen;  
http://gd.se/noje/musik/1.1708454 :)


Ska snart hämta M så ska vi åka hem till mamma och äta. Har sjukt mkt räkningar, som man vanligtvis inte räknar med, den här månaden så nu blir det till att äta borta, höhö :P


/ S

Femte / första.

Ligger i sängen och har kollat klart på första säsongen av "Big bang theory" :) Haha, så rolig serie!
Håller på och tankar hem 2012. Sägs vara ganska bra, dock 2½ timme lång.. Kan bli långt!


Nu in på andra säsongen! =)


/ S

Femte / första.




Haha, så jävla klockren!!



Fjärde / första.

Längesen nu, jag vet. Har inte haft nån ork, men nu har jag lite iaf :)

Nyårsafton blev kanonbra! Tillbringades hemma hos mamma med hela familjen. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Det spelades också sällskapsspel och dracks champange =) Lyckat helt enkelt!

I lördags så var jag, Johanna och Sofie först och åt på Tennstopet och sen vidare till en fest :) Hade jättetrevligt! :) Vid halv 12 gick jag hem och resten på krogen. Jag skulle ju upp och jobba dan efter så det var lika bra!

Tyvärr har jag blivit förkyld och har ont i både huvet och ryggen så jag är hemma från jobbet idag och förmodligen imorn också.. Vill hellre bli helt frisk än att gå och vara lite sjuk hela tiden!

Det va fint väder tidigare idag men nu vräker snön åter ner och man får skotta fram bilen.. Inte så kul så nu får det gärna sluta snöa för den här vintern!

 
Jag & Sofie i lördags.





/ S