Nytt kylskåp :)

Rostfritt och fint :) Torben och jag var iväg och köpte ett nytt idag. Har umgåtts med Torben hela dan. Var och lämnade Gabriel på nåt scoutläger i Lundbo (?) imorse halv 10 och sen åkte vi till Köpis, vidare hem till mej och lämnade kylskåpet. Åkte hem till Torben och morsan och drack lite kaffe, vidare till Maxi och ÖB och nu är jag hemma och nyduschad :)

När vi var på ÖB så var det zigenare där som började bråka med en tjej i personalen för zigenaren gick förbi kassan med kundvagnen och la inte upp en massa tallrikar och grejer som låg i kundvagnen. Då stoppade en tjej honom och frågade om han skulle ha det eller inte. Efter mkt om och med gav han med sej (grymt elak människa, har stött på honom på jobbet ett X antal ggr själv), sen knuffade han kundvagnen på henne och kallade henne för luder och bruden som var med honom bara stog och flinade och pratade med honom på finska. Blir så jävla förbannad på dom där människorna som inte kan bete sej som folk !!
Läste nyligen i Handelsnytt att det var någon i Sverige som hade stoppat en sån där från att komma in i en skobutik för det hade varit nån annan zigenare där förr som hade stulit skor så därför ville hon inte släppa in henne i butiken. Den jäveln fick skadestånd när hon anmälde butiken för hon inte fick komma in dit.
Är ju inte så jävla skumt om folk kollar snett på dom när dom beter sej som dom gör! Men sen finns det ju vissa som kan bete sej också, STORT tack till dom ! Men ni andra kan dra. Jag säger bara det som andra tänker.

Utgång ikväll :)

S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback